Idén is különvonat indul a VOLT Fesztiválra

2010. április 17. 18:58

Idén is indít különvonatot a GYSEV a soproni VOLT Fesztiválra. A Budapest Keleti pályaudvarról induló VOLT vonat június 29-én és 30-án Budapestről Sopronba, július 1-jén, 2-án és 3-án pedig Budapest - Sopron - Budapest között szállítja a fesztiválozókat. A fesztivál záró éjszakája után, július 4-én két vonatot indít a GYSEV Budapestre.

A vonatokra csak a menetjegy mellé váltott kedvezményes pótjeggyel szállhatnak fel az utasok, amelyért cserébe a GYSEV rövid menetidőt és ülőhelyet biztosít.

A VOLT vonat sikeres közlekedtetésében a MÁV-START Zrt. is közreműködik. A VOLT vonatok pontos menetrendje hamarosan elérhető lesz a cég honlapján.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22