22 °C Budapest

Hoppá! Pesti rendezvényről áradozik a világsajtó!

2010. március 30. 10:02

A Magyar Turizmus Zrt. németországi külképviseletének meghívására Budapesten forgatott az elmúlt hetekben az egyik legnagyobb német televízió, a ZDF.

A várost mint kiváló turisztikai úti célt ajánlja egy-egy hétvégi kirándulásra. A szerkesztőknek és a forgatócsoportnak annyira megtetszett az MT Zrt. által megszervezett tanulmányút egyik programja, hogy az ott bemutatott Cinetrip Sparty-t a világ 10 legjobb rendezvények egyikeként említik az adásban.

 

Fotó: cinetrip.hu


A műsor során csak nagyon kedvező vélemények hangzanak el különböző nemzetiségű vendégtől, akik olyan távoli helyekről is érkeztek, mint Kanada, vagy Ausztrália. Az adásban, a Rudas fürdőben rendszeresen megrendezésre kerülő esemény házigazdája is megszólal, aki az erre a "bulira" külön ellátogató spanyol, francia és német vendégekről tesz említést. Beszél a szervezés nehézségeiről is, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy 1500 vendégre 140 szervező és munkatárs jut.

Az MT Zrt. képviselete a Németországban méltán híres hazai tradicionális gyógyturisztikai kínálat mellett, a magyarországi gyógy és wellness újdonságokat is igyekszik népszerűsíteni, így többek közt ezt, a világ egyik legjobb rendezvényének nevezett eseményt is. A 2011-re meghirdetett Egészségturizmus Éve jegyében idén még több egyéni és csoportos újságírói tanulmányutat szervez a német képviselet, amelyek során bemutatják az egyéb aktív sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket is.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24