23 °C Budapest

Hoppá! Pesti rendezvényről áradozik a világsajtó!

2010. március 30. 10:02

A Magyar Turizmus Zrt. németországi külképviseletének meghívására Budapesten forgatott az elmúlt hetekben az egyik legnagyobb német televízió, a ZDF.

A várost mint kiváló turisztikai úti célt ajánlja egy-egy hétvégi kirándulásra. A szerkesztőknek és a forgatócsoportnak annyira megtetszett az MT Zrt. által megszervezett tanulmányút egyik programja, hogy az ott bemutatott Cinetrip Sparty-t a világ 10 legjobb rendezvények egyikeként említik az adásban.

 

Fotó: cinetrip.hu


A műsor során csak nagyon kedvező vélemények hangzanak el különböző nemzetiségű vendégtől, akik olyan távoli helyekről is érkeztek, mint Kanada, vagy Ausztrália. Az adásban, a Rudas fürdőben rendszeresen megrendezésre kerülő esemény házigazdája is megszólal, aki az erre a "bulira" külön ellátogató spanyol, francia és német vendégekről tesz említést. Beszél a szervezés nehézségeiről is, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy 1500 vendégre 140 szervező és munkatárs jut.

Az MT Zrt. képviselete a Németországban méltán híres hazai tradicionális gyógyturisztikai kínálat mellett, a magyarországi gyógy és wellness újdonságokat is igyekszik népszerűsíteni, így többek közt ezt, a világ egyik legjobb rendezvényének nevezett eseményt is. A 2011-re meghirdetett Egészségturizmus Éve jegyében idén még több egyéni és csoportos újságírói tanulmányutat szervez a német képviselet, amelyek során bemutatják az egyéb aktív sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket is.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44