16 °C Budapest

Ilyen volt az első 3D focimeccs - fotók

2010. február 1. 16:02

Vasárnap kilenc angol kocsmában közvetítették 3D-ben a Premier League egyik hétvégi mérkőzését. Az Arsenal - Manchester United rangadót -mely így igazi sporttörténelmi lépésnek számít- több száz szerencsés nézhette különleges szemüvegekkel.

A mérkőzéseket közvetítő Sky Sports csatorna tervei szerint az elkövetkező hónapokban jelentősen bővíti a 3D-s sportközvetítések kínálatát, és növekszik azon szórakozóhelyek száma is, ahol a vetítésre alkalmas TV-készülékeket helyeznek el.

Fotó: dailymail.co.uk


A 71 éves David Wubelski egyike volt azon szerencséseknek, akik 3D-ben láthatták a vasárnapi meccset. A férfi - aki több mint 60 éve Arsenal- szurkoló- a Daily Mail-nek elmondta: a közeli képek fantasztikus élményt jelentettek számára.

Fotó: dailymail.co.uk


A nézők egyedül a távoli, nagytotálban készített képeket kritizálták, volt, aki szerint közvetlenül a pálya mellett kellett volna elhelyezni még néhány kamerát. A speciális szemüveg viselése viszont egyáltalán nem volt zavaró számukra, még a szemüvegeseknek sem jelentett különösebb kényelmetlenséget.

A mérkőzéseket közvetítő Sky Sports csatorna tervei szerint az elkövetkező hónapokban jelentősen bővíti a 3D-s sportközvetítések kínálatát, és növekszik azon szórakozóhelyek száma is, ahol a vetítésre alkalmas TV-készülékeket helyeznek el. A hírek szerint szeptemberre már kereskedelmi forgalomban is kaphatóak lesznek azok a TV-készülékek, melyekkel otthon is 3D-ben nézhetik a sportrajongók a kiemelt közvetítéseket.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Fotó: dailymail.co.uk

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?