0 °C Budapest

20 éves az Infiniti: új modellekkel ünnepelnek

Pénzcentrum
2009. november 11. 16:02

Bár az Infiniti gyökerei egészen 1985-ig vezethetőek vissza, a gyártó csak 1989 novemberébe nyitotta meg első bemutatótermét az Egyesült Államokban. A luxusmárka mindössze két modellel és 51 értékesítési partnerrel indult, a szegmensben mára fogalommá vált Infiniti a világ 35 országában - köztük hazánkban is - elérhető.

Az elmúlt két évtizedben a szalonok gombamód szaporodtak, a modellkínálat pedig kupékkal, kabriókkal és terepjárókkal egyaránt bővült.

A piacon történő megjelenés előtti fejlesztések teljes titokban zajlottak, az első Nissan alapokra épített modellhez a megrendelők főként olyan beszállítóktól rendeltek elemeket, melyek nem elsősorban az autóipar számára termeltek.

Erő, elegancia, önjavító fényezés: bemutatkozik két Infiniti csúcsmodell

A gyártó a jövőre nézve folyamatosan bővíti kínálatát, 2010 tavaszára ígérik a második generációs Infiniti M személyautó megjelenését, amit még a nyáron követhet a QX megjelölésű luxusterepjáró. 2012-re várható az első hibrid az Infinititől, melynek a középtávú tervei között szerepel egy teljesen elektromos meghajtású modell piacra dobása is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Megnyitotta első szalonját az Infiniti Magyarországon

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 28. szombat
Károly, Karola
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?