20 éves az Infiniti: új modellekkel ünnepelnek

Pénzcentrum
2009. november 11. 16:02

Bár az Infiniti gyökerei egészen 1985-ig vezethetőek vissza, a gyártó csak 1989 novemberébe nyitotta meg első bemutatótermét az Egyesült Államokban. A luxusmárka mindössze két modellel és 51 értékesítési partnerrel indult, a szegmensben mára fogalommá vált Infiniti a világ 35 országában - köztük hazánkban is - elérhető.

Az elmúlt két évtizedben a szalonok gombamód szaporodtak, a modellkínálat pedig kupékkal, kabriókkal és terepjárókkal egyaránt bővült.

A piacon történő megjelenés előtti fejlesztések teljes titokban zajlottak, az első Nissan alapokra épített modellhez a megrendelők főként olyan beszállítóktól rendeltek elemeket, melyek nem elsősorban az autóipar számára termeltek.

Erő, elegancia, önjavító fényezés: bemutatkozik két Infiniti csúcsmodell

A gyártó a jövőre nézve folyamatosan bővíti kínálatát, 2010 tavaszára ígérik a második generációs Infiniti M személyautó megjelenését, amit még a nyáron követhet a QX megjelölésű luxusterepjáró. 2012-re várható az első hibrid az Infinititől, melynek a középtávú tervei között szerepel egy teljesen elektromos meghajtású modell piacra dobása is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Megnyitotta első szalonját az Infiniti Magyarországon

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem