14 °C Budapest

Megnyitotta első szalonját az Infiniti Magyarországon

2009. július 16. 08:17

Az Infiniti Europe és a Gablini Cégcsoport megnyitotta az Infiniti luxusmárka első magyarországi szalonját a Váci út 45 szám alatt. Az Infiniti bemutatóterem ötvözi a már megszokott szalonfunkciót a márka Japán filozófiájával. Kialakításában az elegáns vonalvezetés, a vibráló érzékiségre épülő japán életérzés és a modern luxus ötvözete köszön vissza.

Az Infiniti célja Magyarországon is a legmagasabb fogyasztói igények kielégítése, a márka hírnevéhez hűen a lehető legjobb minőségi szolgáltatások biztosításával. Az Infiniti "Total Ownership Experience" - "Az egyéniség jutalma" annyit jelent, hogy azok az luxusautó-tulajdonosok, akik az Infinitit választják, páratlan élményt élhetnek át, attól a pillanattól kezdve, hogy belépnek az Infiniti szalon ajtaján egészen az autó vezetésének szabadságáig. 

Az Infiniti márka a valódi indivídumok márkája, a különleges megoldásokat kereső vezetőké, akiknek a teljesség és a tökéletesség élményét nyújtja. Az autók száz százalékban Japánban készülnek, és csak megrendelésre gyártják őket. Az Infiniti csak megrendelésre készít autókat, raktárkészletet egyáltalán nem tart.

Magyarország legújabb prémium autómárkája

Az Infiniti célja az első évben egy stabil márkaismertség és imázs kialakítása, az eladási számok csak másodlagos fontosságúak. -nyilatkozta Gablini Gábor, a Gablini Cégcsoport tulajdonosa. Az Infiniti Europe 75 szalon megnyitását tűzte ki célul 2010-ig a gazdasági válság alakulásának függvényében.

Gablini Gábor beszédet mond a szalon megnyitóján

Az európai modellek, mint az Infiniti FX37, FX50S, EX37, a G37 vagy a G37 Coupé nagymértékben különböznek amerikai társaiktól főleg a szigorúbb Európai Uniós normák miatt. Az Infiniti autókat a stílus a dinamikus teljesítmény és a teljes körű tulajdonlási élmény (TOE) emeli ki a luxusautók közül. Az Infiniti az áltagosnál magasabb alapfelszereltséggel rendelkezik, mint például egy BOSE prémium hangrendszerrel és 7 sebességes automataváltóval (FX és EX modellek).

Egyedi és kivételes "Infiniti Galéria"

Az Infiniti nem csak autóiban teremti meg a luxust, hanem szalonjait is egyedi módon alakítja ki. Az Infiniti szalonokat "Infiniti Galériának" nevezik világszerte, különleges belsőépítészeti megoldásai, speciális design elemei, illetve a kiállított, rendkívül értékes modern festmények együttese miatt. Ez Magyarországon sincsen másként itt is az IREDI (Infiniti Retail Environment Design Initiative) koncepciót alkalmazták a szalon kialakításánál. Az IREDI lényege, hogy a kiszolgálásban olyan élményt nyújt a belépőknek, mint az exkluzív boutique hotelek, míg designban inkább a luxus ruházati üzletek hangulatát adja vissza.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Infiniti EX 37

Az inspirációt a szalonok kialakításához Japán híres, Omotesando sugárútja adta, ahol a luxusmárkák koncentrációja a világon a legnagyobb. Az Infiniti filozófiája szerint a luxus és az ügyfélközpontú kiszolgálás már a szalonban megtett első lépéstől megkezdődik és az autó teljes élettartalmán át tart. A szalon könnyen megközelíthető helyen a Budapest 13. kerületében a Váci út 45 szám alatt található kialakításában a modern építészet jegyeit hordozza magán. Nemcsak a márka, de a szalon is ötvözi magában az európai luxust és a Japán szolgáltatási minőséget.

Saját tervezésű autó 3D-ben

Minden Infiniti szalonban megtalálható az I-view rendszer, amely lehetővé teszi, hogy egy érintőképernyő segítségével összeállíthassuk saját, egyedi Infinitinket, kezdve a fényezéstől, a kerék típusán át, az autó belső kialakításáig. A változások pedig azonnal láthatóak lesznek a vásárló számára a nagy képernyőn, bemutatva az autót 3D-ben.

Az Infinitiről

Az Infiniti Japánból származik. A Nissan csoport részeként 1989-ben kezdődött meg az Infiniti márka gyártása és forgalmazása az Egyesült Államokban. Jelenleg tizenöt országban több mint 230 kereskedő értékesít Infiniti-t. A márka európai központja Genf mellett található. Az elmúlt 20 év alatt az Infiniti fokozatos növekedése során kialakultak a márkára jellemző egyedi sajátosságok. Ez az a bizonyos "modern japán luxus", amely megtalálható minden Infiniti gépkocsiban. Most úgy érezzük, hogy eljött az ideje annak, hogy megmérettessük ezeket a jellemzőket a világ legigényesebb autópiacán, és az európai vezetők elvárásaihoz hangoljuk mindazt, amit az Infiniti kínál.

NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 4. kedd
Ferenc
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?