22 °C Budapest

Infiniti szalon nyílik a fővárosban: a luxus ismét válságállónak bizonyult

2009. május 23. 12:00

Megérkezett az Infiniti: az Infiniti Europe új autómárkát vezet be Magyarországon. Az első bemutató szalon a Gablini kereskedőház kizárólagos képviseletében a Váci úti Átrium Parkban nyílik meg júniusban. A bérleti tranzakció az Átrium Park egyik kizárólagos bérbeadó ügynöksége, az ESTON International segítségével valósult meg.

Az Infiniti Europe és a Gablini cégcsoport nemrég állapodott meg a prémium autómárka kizárólagos magyarországi forgalmazásáról. Az első európai Infiniti szalont 2008 októberében nyitották meg Párizsban, és azóta sorra nyíltak márkaképviseletek Európa-szerte. A prémium márkaképviselet és egyben bemutatóterem számára legalkalmasabb üzlethelyiség felkutatását a tavalyi év végén kezdte el a Gablini Csoport.

"A szalon kiválasztása rendkívüli körültekintést igényelt, hiszen a kialakításra váró bemutatóteremmel szemben komoly elvárásaink voltak, emellett az Infiniti szigorú arculati előírásainak is meg kellett felelnie. Az ideális helyszínt egy belvároshoz közeli, forgalmas és jó parkolási adottságokkal rendelkező pesti irodaház földszinti, utcafronti szintjén képzeltük el" - nyilatkozta a cég kereskedelmi igazgatója, Kovács Ákos.

A lehetséges helyszínek megtekintése során az Átrium Park nagy üvegportálos, különleges, ám visszafogott eleganciájú épületegyüttese nyerte el a cég vezetőinek tetszését, így 2009 márciusában sor került az üzletkötésre.

"Örömömre szolgál, hogy a folyamatosan fejlődő Váci út szerves részévé válhatunk. Az Átrium Park valóban üde színfoltja és úttörője az irodafolyosónak. Minden korábbi elvárásunknak eleget tesz mind külső, mind belső kialakítását tekintve." - vallotta a tulajdonos, Gablini Gábor.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az Eston International Üzlethelyiség Divíziójának vezető tanácsadója, Kriston Szabina szerint ügyfelük határozott elképzelése nagyban megkönnyítette egyeztetésüket a fejlesztővel, a WING Zrt.-vel. A sikeres együttműködésnek köszönhetően minden feltétel teljesült ahhoz, hogy több mint 220 m²-en, az Átrium Park földszintjén nyílhasson meg az első magyarországi Infiniti szalon.

A válság következményeként a világon mindenhol csökkent az értékesített új autók száma. Magyarországon 2009 áprilisában 54%-kal kevesebb új autót adtak el, mint az előző év azonos időszakában. Ennek ellenére az új prémium autómárka bejövetele azt látszik igazolni, hogy a magasan pozícionált, kiváló minőségű termékekre mindig lesz kereslet, legyen az luxus irodaház, lakóingatlan, vagy ruházati cikk.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem