17 °C Budapest

Infiniti szalon nyílik a fővárosban: a luxus ismét válságállónak bizonyult

2009. május 23. 12:00

Megérkezett az Infiniti: az Infiniti Europe új autómárkát vezet be Magyarországon. Az első bemutató szalon a Gablini kereskedőház kizárólagos képviseletében a Váci úti Átrium Parkban nyílik meg júniusban. A bérleti tranzakció az Átrium Park egyik kizárólagos bérbeadó ügynöksége, az ESTON International segítségével valósult meg.

Az Infiniti Europe és a Gablini cégcsoport nemrég állapodott meg a prémium autómárka kizárólagos magyarországi forgalmazásáról. Az első európai Infiniti szalont 2008 októberében nyitották meg Párizsban, és azóta sorra nyíltak márkaképviseletek Európa-szerte. A prémium márkaképviselet és egyben bemutatóterem számára legalkalmasabb üzlethelyiség felkutatását a tavalyi év végén kezdte el a Gablini Csoport.

"A szalon kiválasztása rendkívüli körültekintést igényelt, hiszen a kialakításra váró bemutatóteremmel szemben komoly elvárásaink voltak, emellett az Infiniti szigorú arculati előírásainak is meg kellett felelnie. Az ideális helyszínt egy belvároshoz közeli, forgalmas és jó parkolási adottságokkal rendelkező pesti irodaház földszinti, utcafronti szintjén képzeltük el" - nyilatkozta a cég kereskedelmi igazgatója, Kovács Ákos.

A lehetséges helyszínek megtekintése során az Átrium Park nagy üvegportálos, különleges, ám visszafogott eleganciájú épületegyüttese nyerte el a cég vezetőinek tetszését, így 2009 márciusában sor került az üzletkötésre.

"Örömömre szolgál, hogy a folyamatosan fejlődő Váci út szerves részévé válhatunk. Az Átrium Park valóban üde színfoltja és úttörője az irodafolyosónak. Minden korábbi elvárásunknak eleget tesz mind külső, mind belső kialakítását tekintve." - vallotta a tulajdonos, Gablini Gábor.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az Eston International Üzlethelyiség Divíziójának vezető tanácsadója, Kriston Szabina szerint ügyfelük határozott elképzelése nagyban megkönnyítette egyeztetésüket a fejlesztővel, a WING Zrt.-vel. A sikeres együttműködésnek köszönhetően minden feltétel teljesült ahhoz, hogy több mint 220 m²-en, az Átrium Park földszintjén nyílhasson meg az első magyarországi Infiniti szalon.

A válság következményeként a világon mindenhol csökkent az értékesített új autók száma. Magyarországon 2009 áprilisában 54%-kal kevesebb új autót adtak el, mint az előző év azonos időszakában. Ennek ellenére az új prémium autómárka bejövetele azt látszik igazolni, hogy a magasan pozícionált, kiváló minőségű termékekre mindig lesz kereslet, legyen az luxus irodaház, lakóingatlan, vagy ruházati cikk.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem