12 °C Budapest

Először beszélt unokái autóbalesetéről a sztáredző

2009. május 13. 17:02

Sir Alex Ferguson először beszélt unokái múlt heti autóbalesetéről. A sztáredző bevallotta, hogy a 10 éves Charlie-nak nem volt szabályosan bekapcsolva a biztonsági öve, így csak a szerencsének köszönhető, hogy életben maradt.

A Manchester United menedzsere beszédében a biztonsági öv használatának fontosságára hívta fel a szülők figyelmét. Az edző unokájának válla kicsúszott a biztonsági öv alól, aki így szinte védtelen maradt a szerencsétlen ütközés során.

A fiú fejsérüléseket szenvedett, valamint megrepedt a gerince és kilyukadt a tüdeje is, amikor az edző 30 éves menye egy beláthatatlan kanyarban ütközött a szembe jövő járművel. Az anyukának eltört a lába és szabályosan ki kellett vágni az autóból, ugyanakkor a 6 éves Grace horzsolásokkal megúszta a balesetet.


Sir Alex Ferguson

Sir Alex elmondta: "Addig nem is gondol bele az ilyen balesetekbe az ember, amíg nem a saját családjában történik szerencsétlenség. Minden szülőnek felhívom a figyelmét, hogy ha kell kétszer is ellenőrizze a gyermeke biztonsági övét. Valamit a gyártóknak is tenni kellene az övek gyermekek számára is biztonságosabbá tételére.

Az unokám nem akart kibújni az öv alól, de egyszerűen még nem ért fel addig, hogy kényelmesen ugyanakkor szabályosan legyen bekapcsolva. A súlyos sérüléseket az okozta, hogy az öv csak a derekánál tartotta, a felső testét nem. Szerencsére mára túl van az életveszélyen, bízunk a mielőbbi felépülésében."

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az edző a csapata sorsdöntő bajnokok ligája mérkőzése előtt értesült a balesetről, a mérkőzés alatt titokban tartotta az esetet a játékosai előtt, de a meccs után azonnal rohant a kórházba. A fiú még mindig a kórházban lábadozik.

Korábban: Ellenőrizd a gyerekülést: a csemetéd biztonságánál nincs fontosabb!

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 25. 16:07