29 °C Budapest

Először beszélt unokái autóbalesetéről a sztáredző

2009. május 13. 17:02

Sir Alex Ferguson először beszélt unokái múlt heti autóbalesetéről. A sztáredző bevallotta, hogy a 10 éves Charlie-nak nem volt szabályosan bekapcsolva a biztonsági öve, így csak a szerencsének köszönhető, hogy életben maradt.

A Manchester United menedzsere beszédében a biztonsági öv használatának fontosságára hívta fel a szülők figyelmét. Az edző unokájának válla kicsúszott a biztonsági öv alól, aki így szinte védtelen maradt a szerencsétlen ütközés során.

A fiú fejsérüléseket szenvedett, valamint megrepedt a gerince és kilyukadt a tüdeje is, amikor az edző 30 éves menye egy beláthatatlan kanyarban ütközött a szembe jövő járművel. Az anyukának eltört a lába és szabályosan ki kellett vágni az autóból, ugyanakkor a 6 éves Grace horzsolásokkal megúszta a balesetet.


Sir Alex Ferguson

Sir Alex elmondta: "Addig nem is gondol bele az ilyen balesetekbe az ember, amíg nem a saját családjában történik szerencsétlenség. Minden szülőnek felhívom a figyelmét, hogy ha kell kétszer is ellenőrizze a gyermeke biztonsági övét. Valamit a gyártóknak is tenni kellene az övek gyermekek számára is biztonságosabbá tételére.

Az unokám nem akart kibújni az öv alól, de egyszerűen még nem ért fel addig, hogy kényelmesen ugyanakkor szabályosan legyen bekapcsolva. A súlyos sérüléseket az okozta, hogy az öv csak a derekánál tartotta, a felső testét nem. Szerencsére mára túl van az életveszélyen, bízunk a mielőbbi felépülésében."

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az edző a csapata sorsdöntő bajnokok ligája mérkőzése előtt értesült a balesetről, a mérkőzés alatt titokban tartotta az esetet a játékosai előtt, de a meccs után azonnal rohant a kórházba. A fiú még mindig a kórházban lábadozik.

Korábban: Ellenőrizd a gyerekülést: a csemetéd biztonságánál nincs fontosabb!

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?