Kutyabarát autó a Hondától - képpel!

2009. április 12. 14:00

Az autógyártók tényleg minden követ megmozgatnak, hogy újabb váráslói szegmenseket próbáljanak megtalálni, hátha el tudnak adni néhány autóval többet a döglődő piacon.

A Honda ennek a koncepciónak a jegyében találta meg magának a kutyatulajdonosokat és készítette el az első kutyabarát autót. Lehet valami a gondolatban, hisz az amerikai állattartók tavaly 41 milliárd dollárt költöttek kedvenceikre, s az előrejelzések szerint ez az összeg két éven belül akár 52 milliárd is lehet. Hátha akadnak néhányan olyanok, akik szerint jó ötlet a kutyára optimizált Honda Elementet vásárolni, potom 20 ezer dolláros alapáron.


Az autóban beépített vizestálka, külön ventillátor, kipárnázott kutyaágy és egy külön kihúzható rámpa is található, azoknak a kutyáknak, akik képtelenek beugrani a csomagtartóba, vagy csak szeretik a teátrális entrékat. Az ülések huzata könnyedén lehúzható, a kutyaágyban terpeszkedő ebet pedig körben megerősített védelem próbálja óvni egy esetleges ütközés esetén. Az autó akár már idén ősszel is forgalomba kerülhet.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?