0 °C Budapest

Kutyabarát autó a Hondától - képpel!

2009. április 12. 14:00

Az autógyártók tényleg minden követ megmozgatnak, hogy újabb váráslói szegmenseket próbáljanak megtalálni, hátha el tudnak adni néhány autóval többet a döglődő piacon.

A Honda ennek a koncepciónak a jegyében találta meg magának a kutyatulajdonosokat és készítette el az első kutyabarát autót. Lehet valami a gondolatban, hisz az amerikai állattartók tavaly 41 milliárd dollárt költöttek kedvenceikre, s az előrejelzések szerint ez az összeg két éven belül akár 52 milliárd is lehet. Hátha akadnak néhányan olyanok, akik szerint jó ötlet a kutyára optimizált Honda Elementet vásárolni, potom 20 ezer dolláros alapáron.


Az autóban beépített vizestálka, külön ventillátor, kipárnázott kutyaágy és egy külön kihúzható rámpa is található, azoknak a kutyáknak, akik képtelenek beugrani a csomagtartóba, vagy csak szeretik a teátrális entrékat. Az ülések huzata könnyedén lehúzható, a kutyaágyban terpeszkedő ebet pedig körben megerősített védelem próbálja óvni egy esetleges ütközés esetén. Az autó akár már idén ősszel is forgalomba kerülhet.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 7. csütörtök
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem