4 °C Budapest

Nem semmi: itt a Lamborghini laptop! -képekkel

2009. március 5. 12:00

Egyre gyakrabban találkozhatunk a különféle autógyárak nevével és tervezésével piacra dobott műszaki cikkekkel. A CeBIT legújabb szenzációja a Lamborghini sportautógyár világbajnok számítógépe.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Úgy tűnik, egyre nagyobb az igény a különféle luxusautómárkák nevével fémjelzett használati tárgyakra. A legújabb divatot az autógyártókkal közösen készített hordozható számítógépek jelentik: készített már ilyet a Ferrari, a Bentley is.

Természetesen a Lamborghini sem maradhat le: az olasz gyártó az Asus számítástechnikai óriással állt össze, legújabb közös munkájuk eredménye a németországi CeBIT szakkiállítás egyik legnagyobb szenzációja.

 

Asus Lamborghini VX5 (Fotó: motorauthority.com)


Csak úgy, mint a Lamborghini autóknál, az Asus Lamborghini VX5 laptop esetében is elmondható, hogy a teljesítmény mellett a külső megjelenés is ugyanolyan fontos. A gépben 1 terabájtos, azaz 1000 gigabájtos merevlemez kapott helyet -a gyártó szerint a világon először (az átlagos laptopok ennek 10-20 százalékával rendelkeznek).

 

ELINDULT A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Asus Lamborghini VX5 (Fotó: notebookcheck.com)


A készülék természetesen minden alkatrészében a csúcsteljesítményre törekszik, például 4GB memóriája van, és Intel Core 2 Quad processzorral van felszerelve. HD-s képernyője 16 colos, kristálytiszta képet ad.

 

Lamborghini Reventon (Fotó: motorauthority.com)


A számítógép külső kialakítása is a legújabb Lamborghini sportkocsit, a Reventon-t idézi, és vélhetően az ára is az autó vásárlóinak pénztárcájához lesz szabva. Ugyanakkor az, hogy mikor kerül a piacra, és hogy mennyibe fog kerülni egyelőre még nem publikus.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20