19 °C Budapest

A Volkswagen új, kétliteres mini-autón dolgozik

Pénzcentrum
2008. november 8. 12:00

Nagyjából egy évvel ezelőtt a Volkswagen bejelentette, hogy új projektbe kezd, hogy az egy literes elképzelést valósággá tegye. Bár a három kerekű, hihetetlen aerodinamikával rendelkező design még egyelőre csak álomnak tűnik, egy kicsit nagyobb és funkcionálisabb városi autó 2 liter / 100 kilométeres fogyasztással viszont már annyira nem...

A tervek szerint az új modellt már a 2009 végén vagy 2010-ben elkezdenék gyártani, a cél pedig az, hogy egy méltó versenytársat alkossanak a Smartnak és a Toyota iQ mini-autójának. A 2 literes, mint a tervek szerint a későbbi 1 literes is dízelmeghajtású lesz.

Az autógyár már arra is célzott, hogy hamarosan megjelenhet az utakon egy szintén alacsony fogyasztású modell, ami 3 litert fogyaszt 100 kilométeren. Ezek szerint ezen a téren már előrehaladott fejlesztések vannak.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?