16 °C Budapest

Meglestük 2009 legbiztonságosabb autóit!

Pénzcentrum
2008. szeptember 30. 10:05

Mindannyian megtanultuk gyermekkorunkban, hogy mindkét irányba jól szét kell nézni, mielőtt keresztülmegyünk az úttesten. De vajon  amikor felnövünk és eljön az autóvásárlás ideje milyen szempontok alapján hozzuk meg a döntésünket? A legtöbben elsőként a biztonságot említik, aki ezt megfogadja, annak bemutatjuk a jövő év legbiztonságosabb autóit!

A kereskedők szerint az érdeklődők elsősorban a pénztárcájuknak megfelelően kiválasztják a számításba vehető márkákat és ezek biztonsági, fogyasztási és felszereltség alapján történő összehasonlítását követően döntenek egy adott típus mellett. A töréstesztek azt bizonyítják, hogy a vezető és az utasok biztonságára egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyártók.

2009 legbiztonságosabb autói (Forrás: Forbes magazin)

A magas szintű biztonsági felszereltség azonban nem sokat ér, ha a miénktől egy sokkal nagyobb méretű autóval találjuk szemben magunkat. Ezek után nem meglepő, hogy a jövő év legbiztonságosabb autóinak 15-ös listáján a hobbiterepjárók dominálnak.

A tengerentúli listaárak a magyarországi árakkal összehasonlítva meglehetősen kecsegtetőnek tűnnek, de ezt jelentősen befolyásolja a dollár kedvezőtlen árfolyama is. A kereskedők ugyanakkor további kedvezményekben részesítik a vásárlókat. A fogyasztási adatok a terepjárók körében minden esetben meghaladja a 10 litert száz kilométeren.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?