3 °C Budapest

Totálkáros Aston Martin: ezt meg kell nézni!

Pénzcentrum
2008. május 28. 11:00

Gőzerővel folyik a 22. James Bond film forgatása Olaszországban, ahol rövid időn belül már a második Aston Martin DBS-t törték totálkárosra. Legutóbb a kaszkadőr elvesztette uralmát a jármű felett, amit a tó fenekéről kellett kihorgászni, most egy újabb méregdrága autót törtek tropára az egyik kőfejtőben.


Itt ért véget az üldözés
Az első esettel ellentétben, amikor a kedvezőtlen időjárási körülmények okozták a bajt, most nem véletlen baleset történt, hanem a forgatókönyv szerint a film (Quantum of Solace) csúcspontját jelentő autós üldözésben törték össze az autót.


Ennyi maradt az autóból legutóbb
A megrendezett balesetet az olasz Carrara hegységben vették fel, ahol a forgatókönyv alapján egy márvány terméskőnek repül James Bond autója, miután összeütközik két Alfa Romeo-val a Garda-tó partján. A jelenettől sokat várnak, azt remélik, hogy valósághű lesz a filmben várhatóan negyedórás üldözés vége.


A legújabb fejlesztésű Ford Ka
A Bond filmekben már megszokhattuk, hogy az Aston Martin DBS mellett több új autó is megjelenik a filmvásznon, a Casino Royal-ban a Ford Mondeo, ebben a részben a Ford Ka legújabb generációja tűnik majd fel (a képek forrása a www.motorauthority.com).

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57