11 °C Budapest

Totálkáros Aston Martin: ezt meg kell nézni!

Pénzcentrum
2008. május 28. 11:00

Gőzerővel folyik a 22. James Bond film forgatása Olaszországban, ahol rövid időn belül már a második Aston Martin DBS-t törték totálkárosra. Legutóbb a kaszkadőr elvesztette uralmát a jármű felett, amit a tó fenekéről kellett kihorgászni, most egy újabb méregdrága autót törtek tropára az egyik kőfejtőben.


Itt ért véget az üldözés
Az első esettel ellentétben, amikor a kedvezőtlen időjárási körülmények okozták a bajt, most nem véletlen baleset történt, hanem a forgatókönyv szerint a film (Quantum of Solace) csúcspontját jelentő autós üldözésben törték össze az autót.


Ennyi maradt az autóból legutóbb
A megrendezett balesetet az olasz Carrara hegységben vették fel, ahol a forgatókönyv alapján egy márvány terméskőnek repül James Bond autója, miután összeütközik két Alfa Romeo-val a Garda-tó partján. A jelenettől sokat várnak, azt remélik, hogy valósághű lesz a filmben várhatóan negyedórás üldözés vége.


A legújabb fejlesztésű Ford Ka
A Bond filmekben már megszokhattuk, hogy az Aston Martin DBS mellett több új autó is megjelenik a filmvásznon, a Casino Royal-ban a Ford Mondeo, ebben a részben a Ford Ka legújabb generációja tűnik majd fel (a képek forrása a www.motorauthority.com).

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?