17 °C Budapest

Életveszélyes töréstesztek? - a módosítás még várat magára

Pénzcentrum
2007. január 10. 06:50

Az töréstesztek módszerének megváltoztatására tett javaslatot az amerikai közlekedésbiztonsággal foglalkozó intézet, mert az általuk készített tanulmány szerint a jelenleg érvényben lévő eljárások kissé elavulttá váltak és már nem felelnek meg a jelen kor követelményeinek.

A revízió mind a frontális, az oldali ütközés és a felboruláskor fennálló sérülésveszély vizsgálatát érintené. A jelenleg érvényben lévő szabályok ugyanis nem veszik figyelembe az új technológiák, mint az oldallégzsákok és a menetstabilizáló rendszerek, hatását.

Az intézet javaslata szerint sor kerülne a kivételes végkimenetelű balesetek előfordulási esélyeinek vizsgálatára is, az adatbázis felépítéséhez a lakosság segítségét is igénybe vennék-

A módszertan felülvizsgálatát és főként az azt követő konkrét intézkedések azonban még várhatóan jó ideig váratnak majd magukra, a procedúra, a kormány prioritási sorrendjétől függően, akár éveket is igénybe vehet.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?