11 °C Budapest

Újdonság a diákhiteleseknek: a segítségedre lesz a mobilod

Pénzcentrum
2014. március 11. 20:05

Ingyenesen letölthető, okostelefonokra és táblagépekre is alkalmazható applikációt fejlesztett ki a Diákhitel Központ, mellyel a hitelszerződéssel rendelkező hallgatók bármikor lekérdezhetik egyenlegüket, hozzáférhetnek üzeneteikhez, vagy tájékozódhatnak a hallgatói hitellel kapcsolatos aktualitásokról is.

A Diákhitel Direkt már mobilalkalmazás formájában is elérhető, így a hitelt igénylő hallgatók bármikor hozzáférhetnek egyenlegükhöz, nyomon követhetik pénzmozgásaikat, informálódhatnak a legfrissebb hírekről vagy kalkulációt készíthetnek - derül ki a központ közleményéből.

Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszerekkel ellátott mobileszközökre ingyenesen letölthető és alkalmazható. Az applikáció használatának egyetlen előfeltétele, hogy az ügyfél rendelkezzen aktív Diákhitel Direkt fiókkal. Hasznos tudni, hogy egy adott felhasználói fiókhoz akár több mobilkészülék is megadható. Az applikáció a mobiltelefonok mellett a tabletekre egyaránt optimalizálásra került.

NEKED AJÁNLJUK
Így módosul a Vodafone üzleteinek nyitvatartása

A nemrég kihirdetett kormányrendelet értelmében a Vodafone Magyarország üzletei április 7-től teljes nyitvatartási időben, a korlátozások előtti tevékenységi körrel és szolgáltatásokkal működnek.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?