Címke: diákhitel egyenleg (8 cikk)

Pénzcentrum | 2012. szeptember 16. 18:08

Új csalás! Ilyen könnyen lenyúlhatják a pénzed a számládról - heti összefoglaló

Újfajta csalásra hívta fel olvasói figyelmét a Pénzcentrum.hu. A technológia fejlődését jól mutatja, hogy ma már vannak olyan vírusok, trójai kártevő, amelyek arra is képesek, hogy az SMS-üzenetekben érkező banki tranzakciós azonosítókat elfogják, és ezeket felhasználva hamis egyenleget mutassanak a bankszámla-tulajdonosok felé. Erről is olvashattok összefoglalónkban: íme a legérdekesebb cikkek 2012. 37. hetében. (A teljes írás elolvasásához kattints a címekre!)

Pénzcentrum | 2011. szeptember 8. 17:03

Figyelem! Fontos változás a Diákhitelnél

A jövőben a Diákhitel Központ ügyfelei elektronikus úton is intézhetik a diákhitellel kapcsolatos ügyeiket a társaság újonnan indított szolgáltatásán keresztül.

Pénzcentrum | 2009. november 10. 10:32

A fiatalok számára a banki kapcsolat egyenlő a bankkártyával

A TakarékBank és Xallis Consulting a közelmúltban reprezentatív kutatást végzett a 14-30 év közötti fiatalok és fiatal felnőttek pénzügyi szokásairól. A felmérés eredményeiből kitűnik, hogy a fiatalok öt tényezőt tartanak fontosnak banki kapcsolataik alakítása során: szükségük van megfelelő feltételű bankkártyára, illetve forintszámlára, emellett elsősorban az ATM-es készpénzfelvétellel, a bankkártyás vásárlással, valamint az Internetbank használatával kapcsolatban fogalmazzák meg igényeiket. A közelmúltban a fiataloknak kibocsátott egyedi, világítós kártyát bevezető bank eredményei is igazolják, hogy a fiatalok körében a fentiekhez kapcsolódó egyediség is fontos vonzerővel bír.

Pénzcentrum | 2005. szeptember 14. 09:42

Indul a suli- de miből fizessem?

"Hurrá felvettek", mindenkinek nagyjából ez volt az első gondolata (még ha nem is ezekkel a szavakkal) akinek sikerült bejutnia valamelyik felsőoktatási intézménybe. De sokan az első örömhullám után elkezdték vizsgálni az érem másik oldalát is, nevezetesen azt, hogy mibe kerül a jövő alapozása.