Így élné túl a rezsicsökkentést a Prímagáz

MTI
2013. december 18. 16:35

Bővítette tevékenységi körét a Prímagáz, a vállalat az online kereskedelemben kíván erős pozíciókat szerezni a most elindított PrímaNet webshoppal - közölte a társaság szerdán.

A közlemény idézi Vecsei Lászlót, a Prímagáz e-kereskedelmi vezetőjét aki elmondta: a webshop indításával a társaság olyan szegmensekben is megkezdi az értékesítést, amelyekben eddig nem volt jelen, de a fejlesztéstől a palackos piac növekedését is várják. Az új értékesítési forma segít abban is, hogy a rezsicsökkentés miatt kiesett bevételeket pótolják.

Az internetes áruházban több ezer háztartási, barkácsolási és egyéb iparcikk található, a gázpalackok és kiegészítőik mellett.

A tájékoztatás szerint a Prímagáz 2012-ben közel 2,5 millió gázpalackot adott el, amely többféle töltősúlyú terméket jelent a legkülönbözőbb iparágak - targonca motorikus gáz, éttermek teraszfűtői, tetőszigetelő cégek, útépítő cégek - és a lakossági fogyasztók részére.

A cég a palackos gáz értékesítése mellett tartályos gázkiszolgálással is foglalkozik, ezen kívül több mint 200 autógázkutat lát el. A Prímagáz nettó árbevétele tavaly meghaladta a 22 milliárd forintot, adózott eredménye 716,7 millió forint volt.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,57%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?