Így élné túl a rezsicsökkentést a Prímagáz

MTI
2013. december 18. 16:35

Bővítette tevékenységi körét a Prímagáz, a vállalat az online kereskedelemben kíván erős pozíciókat szerezni a most elindított PrímaNet webshoppal - közölte a társaság szerdán.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A közlemény idézi Vecsei Lászlót, a Prímagáz e-kereskedelmi vezetőjét aki elmondta: a webshop indításával a társaság olyan szegmensekben is megkezdi az értékesítést, amelyekben eddig nem volt jelen, de a fejlesztéstől a palackos piac növekedését is várják. Az új értékesítési forma segít abban is, hogy a rezsicsökkentés miatt kiesett bevételeket pótolják.

Az internetes áruházban több ezer háztartási, barkácsolási és egyéb iparcikk található, a gázpalackok és kiegészítőik mellett.

A tájékoztatás szerint a Prímagáz 2012-ben közel 2,5 millió gázpalackot adott el, amely többféle töltősúlyú terméket jelent a legkülönbözőbb iparágak - targonca motorikus gáz, éttermek teraszfűtői, tetőszigetelő cégek, útépítő cégek - és a lakossági fogyasztók részére.

A cég a palackos gáz értékesítése mellett tartályos gázkiszolgálással is foglalkozik, ezen kívül több mint 200 autógázkutat lát el. A Prímagáz nettó árbevétele tavaly meghaladta a 22 milliárd forintot, adózott eredménye 716,7 millió forint volt.

 

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 23. vasárnap
Zelma, Rajmund
3. hét
Január 23.
Kaposvár napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?