16 °C Budapest
Scratching off a lottery ticket.  Please see my portfolio for other gambling related images.

Nem várt hírt kaptak a kaparós sorsjegyeket imádó magyarok: ez nagyon fog szólni év végén

2023. december 27. 15:05

A játékélmény-keresőket célozza meg a Sok szerencsét! sorsjegy papíralapú és digitális változata, amely mától érhető el a lottózókban, illetve a Szerencsejáték Zrt. honlapján. A megjelenésükben is az ünnepi hangulatot megidéző termékeket egy korábbi kutatás eredményeire alapozva fejlesztette ki a nemzeti lottótársaság, így a népszerű játékok, az elnyújtott játékmenet, az izgalmasan felépített nyereménystruktúra egyaránt segítik, hogy ezek a sorsjegyek is a játékosok kedvencévé válhassanak- írja a Szerencsejáték Zrt. közleményében. 

A közismert szerencseszimbólumokat jeleníti meg és a játékosok által leginkább kedvelt számkereső játékmenetet kínálja a Szerencsejáték Zrt. újévi sorsjegypárosa, a papíralapú Sok szerencsét! és a Sok szerencsét!+ e-sorsjegy. Előbbi fényesfóliás-kivitelben, két színvariációban és négyféle többszörözővel, az utóbbi pedig a klasszikus sorsjegyhez képest jobb nyerési eséllyel és két további játékkal, valamint új játékmechanikával érkezik, amelynek lényege, hogy a sorsjegy virtuális fedőrétegét kattintással eltávolítva válnak láthatóvá az elrejtett képek animáció és hangeffekt kíséretében.

Az 1000 forintért kapható klasszikus sorsjegyváltozattal akár a vételár ötvenszerese is elvihető, emellett öt egymilliós nyeremény lelhet gazdára általa, míg a 2000 forintos digitális verzió 75 millió forint értékű fődíjjal, három, egyenként 10 milliós nagyösszegű nyereménnyel és huszonöt darab egymilliós jutalommal kecsegteti a kaparós szerencsejátékok kedvelőit.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm