18 °C Budapest
Elképesztő, mennyit kaszált a magyar tippmix-király: ilyen még sosem történt idehaza

Elképesztő, mennyit kaszált a magyar tippmix-király: ilyen még sosem történt idehaza

2023. október 16. 15:31

A belgrádi 2-1-es siker után Budapesten is 2-1-re verte Szerbiát a magyar válogatott az Eb-selejtezők G csoportjában. A sportfogadók persze nem csak Szoboszlaiék sikerének örülhettek, ugyanis a találkozó kapcsán minden idők legtöbb kifizetett nyereménye került játékosaink zsebébe. Mindez azt jelenti, hogy a legutóbbi selejtezőnk több nyereményt generált, mint a 2022-es argentin-sikerrel végződő vb-döntő, ráadásul a fogadások számát tekintve is népszerűbb volt a magyar – szerb a Tippmixen és a Tippmixprón, mint Messiék győzelme, vagy éppen a 2023-as BL-döntő.

A Szerbia elleni hazai selejtezőt Magyarország kezdte jobban, hiszen Varga Barnabás révén a 20. percben megszerezte a vezetést. A Fradi csatárának gólja 3,50-es szorzót ért a benne bízóknak, a szerb egyenlítés után bombagólt szerző Sallai Roland találata pedig 4,50-es oddsot jelentett fogadóinknak. A mérkőzés kapcsán arra is lehetett tippelni, hogy Varga vagy Mitrovic, illetve, hogy Varga vagy Szoboszlai szerez-e több gólt, mindkét különversenyt a vezetést megszerző csatár nyerte, előbbi esetben 4,55-ös, míg utóbbi összevetésben 3,95-ös szorzóért.

A magyar sportfogadók bizalmát meghálálta a Rossi-csapat, a találkozó végkimenetelére érkezett tippek 50 százaléka lett kiváló, 2,85-ös oddsért. Akik pedig arra tippeltek, hogy Szoboszlaiék már az első félidő lefújásakor is vezetni fognak, 3,50-es nyereményszorzóval kalkulálhattak.

A Puskás Arénában játszott mérkőzéshez kapcsolódóan rendkívül népszerű volt a „Mindkét csapat szerez gólt” fogadási piac, itt a beérkezett tippek 99 százaléka várt gólváltást – 1,90-es oddsért. Hasonlóan remek találati arányt (99%) hozott a „Hazai csapat – Gólszám 1,5” fogadási sor helyes tippje („Több, mint 1,5”), illetve az „1. félidő - Mindkét csapat szerez gólt?” piac jó megérzése („Igen”), előbbi 2,73-as, utóbbi 4,60-as szorzót ért.

A tippek számában kiemelendő még a szögletekhez kapcsolódó piacok népszerűsége. A meccsen összesen 13 sarokrúgást végezhetett el a két csapat (3-10), a „Szögletszám 9,5”, valamint a „Szögletszám 10,5” fogadási sorok helyes tippjéért így 2,33-as, valamint 3,00-s szorzó járt, ráadásul előbbi esetében 90%, utóbbinál pedig 94% volt a helyes tippek aránya.

Persze voltak olyan sportfogadók is, akik még nagyobb szorzót szerettek volna elérni. Azon játékosaink, akik a pontos végeredményt találták telibe 9,75-ös szorzóval kalkulálhattak, míg az „1. félidő - Pontos eredmény” piac helyes tippjéért 30,00-s odds járt. Még kiemelkedőbb a „Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény” fogadási sor helyes tippje („Magyarország 2:1/Magyarország 2:1”), ahol a jó megérzés 100,00-s nyereményszorzóval járt együtt. A Tippmixen és a Tippmixprón több olyan fogadó is volt, aki csak ezt az egy piacot megjátszva ért el milliós nyereményt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

  • Egy budapesti Tippmix-játékos 10 000 Ft-os téttel, 3-as kötés típusú fogadással 1 210 938 Ft-ot nyert, eltalálva többek között a magyar sikert gólváltás mellett.
  • Egy Tippmixpro-játékos 10 000 Ft-os téttel, 7-es kötés típusú fogadással 541 019 Ft-ot nyert, helyesen megérezve több esemény mellett Marco Rossi válogatottjának győzelmét, de jól tippelte meg azt is, hogy legalább 8 szöglet mellett a mieink kapnak több büntetőlapot.

A magyar válogatott tehát két 2-1-es sikerrel hozta a legnagyobb csoportrivális, Szerbia elleni Eb-selejtezőket, mindez azt jelenti, hogy a keddi, Litvánia elleni találkozón egy újabb győzelem a biztos Eb-részvételt jelentené. Természetesen a Tippmixen és a Tippmixprón széles fogadási kínálattal elérhető és fogadható már ez a találkozó is.  

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem