15 °C Budapest
Working at home generation young laptop news shocked lunch health

Megújul az egyik népszerű sorsjegy: már így kaparhatnak a szerencsevadászok

2023. október 3. 11:44

Megújult formában és új térben mutatkozik be a Vadvilág sorsjegy. A négy egyszerű és gyors játékkal érkező e-sorsjegy, a Vadvilág+ nagyobb nyerési eséllyel és akár 50 millió forintos főnyereménnyel várja a játékosokat. Az új e-sorsjegyet 2023. október 3-tól „kaparhatják” a játékosok a szerencsejatek.hu oldalon.

Az online térbe is beköltözik a nemzeti lottótársaság népszerű, 2022-ben bevezetett sorsjegycsaládja, a Vadvilág, egyik tagja. A Szerencsejáték Zrt. által végzett kutatásból kiderült, hogy a játékosok 70%-a szeret állatos sorsjegyekkel játszani, valamint a felmérés arra is rámutatott, hogy a sorsjegycsaládok esetében leginkább a több egyszerűbb játékot tartalmazó játékmenetet részesítik előnyben. A társaság ezekre az igényekre alapozva vezette be a Vadvilág sorsjegycsaládot első lépésben papíralapon, amelynek immáron digitális verziója október 3-tól elérhető már a nemzeti lottótársaság weboldalán.

A Vadvilág+ e-sorsjegyén a játékosok kedvenc kaméleonjukkal találkozhatnak, a virtuális fedőréteg alatt pedig színpompás állatszimbólumok tárulnak fel az első játékmezőben. Az új e-sorsjegy a gyors játékok kedvelőinek kínál izgalmas szórakozási lehetőséget.

A Vadvilág+ főnyereménye 50 millió forint, emellett további milliós nyereményeket érhetnek el a kaparós sorsjegyjátékok kedvelői. A nemzeti lottótársaság új terméke 1000 forintos áron vásárolható meg.

A Szerencsejáték Zrt. a digitális sorsjegyek, köztük a Vadvilág+ megalkotása során is a játékosok igényeit vette figyelembe, ezért a játékokat elsősorban mobilra optimalizálták, de bármilyen okoseszközről és számítógépes böngészőből is elérhetők. A Vadvilág+ 2023-ban már a harmadik új e-sorsjegy, amellyel a nemzeti lottótársaság bővíti e-sorsjegykínálatát.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 3. péntek
Tímea, Irma
18. hét
Május 3.
Paranormal nap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm