Chefs hand lifts up glass cloche from a plate with hot food and moving smoke at the restaurant. Exquisite dish, creative restaurant meal concept, haute couture food.

Kiderült, hol fog dolgozni Tóth Gabi exe: itt kapott munkát Krausz Gábor

2023. szeptember 18. 14:30

Nem akárkivel indul az új budapesti szálloda egyik étterme: a neves séf, Krausz Gábor lesz az egyik vezetője.

A Peter’s Consulting saját üzemeltetésben lévő prémium szállodáit önálló márkánév alatt, HILARIS HOTELS néven szállodalánccá alakítja. A muraui Relax Resort Kreischberg, Alpenblick Kreischberg és Waldschlössl hotelek, a felújítás alatt álló Seppenwirt hotel és rendezvényház, valamint a Mátrában található LifeStyle Hotel Mátra az induló brand első tagjai.

A hagyományos, vendégközpontú megközelítésen túllépve, az emberközpontúságra épül az új szállodai márka.

Mi nem csupán ügyfélként tekintünk a vendégeinkre. Pontosan ezért olyan élményeket szeretnénk nyújtani, amelyek túlmutatnak a hagyományos vendéglátáson, személyre szabott és egyedi kikapcsolódást ajánlunk. Innovatív, Magyarországon eddig nem ismert megoldásokat vezetünk be a szállodaüzemeltetés minden területén, és ami a legfontosabb, elkötelezettek vagyunk abban, hogy a lehető legszélesebb vendégkör számára elérhetővé tegyük a Hilaris élményt. A Hilaris szó jelentése jókedv, derű – szeretnénk, ha a szállodáinkba látogató vendégeink pozitív élményekkel feltöltődve, boldogan és elégedetten töltenék el a kikapcsolódásra szánt időt

– magyarázta a névválasztást Zentai Péter, a Peter’s Consulting tulajdonosa, ügyvezetője.

Az új szállodalánc gasztronómiai koncepciójának kidolgozására Krausz Gábort kérték fel. Az ő szakmai tapasztalatával, tudásával garantált a siker. Executive séfként összefogja és megújítja a szállodalánc gasztronómiáját. Annyit máris elárult a terveiről, hogy a brand minden szállodája egyedi konyhát visz majd, amelyek ötvözik a helyi gasztro hagyományokat, a lokális alapanyagokat és az egészségtudatos táplálkozási trendeket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A tulajdonos, ügyvezető megfogalmazta a minőségi turizmust érintő elvárásait is, amely a fenntartható fejlődésen túl, egyfajta küldetés is:

célunk az, hogy egy olyan minőségi szálloda és rendezvényhelyszín portfoliót alakítsunk ki hazánkban és a környező országokban, amely az adott régió turisztikai fejlődéséhez, és ezzel a munkahelyteremtéshez is hozzájárul

- tette hozzá az ügyvezető.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 13. szombat
Jenõ
28. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem