golden bright sparkler four leaf clover luck symbol  isolated on dark black background. silvester new year birthday and celebration design pattern lotto lottery scandinavian lucky firework

150 milliót vittek haza a szerencsés magyarok: így nyerheted meg az ingyen milliókat

2023. június 5. 18:31

Több mint 250 ezer tipp érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón a női kézilabda BL múlt hétvégi négyes döntőjének mérkőzéseire és mintegy 150 millió forintnyi nyereményt jelentett a játékosoknak, akik a nyertes oddsokon túl akár 20 millió forintot is hazavihetnek. A Győr ugyan kikapott az elődöntőben, de a Budapesten rendezett eseményen így is volt magyar finalista.

Nagy érdeklődés övezte a női kézilabda BL múlt hétvégi négyes döntőjét, hiszen a budapesti eseményen két magyar csapat, a Győr és az FTC is érdekelt volt. Előbbi együttes számított esélyesebbnek a jobb eredmény elérésére, de szombaton Ambros Martín csapata 37-35-ös vereséget szenvedett a Kristiansand ellen, így nem jutott a döntőbe. Ez utóbbi találkozó végkimenetelére közel 116 ezer tipp érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón, a találati arány viszont 10 százalék alatt maradt.

Ezt követte az FTC – Esbjerg elődöntő, ahol Elek Gábor tanítványai 30-29-es diadalt arattak a dánokkal szemben – az „1X2” soron megtett majdnem 90 ezer fogadásból 32 ezernél is több számított a zöld-fehérek bravúrgyőzelmére, mindezt 3,50-es záró nyereményszorzó mellett. Azok a fogadók pedig, akik egy legalább 56 gólt hozó meccsen vártak Fradi-győzelmet, legalább 7,00-s oddsszal számolhattak.

Vasárnap a Győr javított, az Esbjerg legyőzésével megszerezte a bronzérmet, nem mellesleg 32 ezernél is több tippet téve tökéletessé ezzel a rendes játékidő végkimenetelére vonatkozó piacon. Az FTC számára az újabb bravúr nem jött össze, a Kristiansand végül négygólos különbségű sikert aratott a fináléban, ezzel pedig zsinórban harmadik alkalommal hódította el a BL-címet a norvég sztárcsapat. Sokan bíztak egyébként Klujber Katrinékban a döntő kapcsán is, hiszen az „1X2” soron megtett tippeknek a 37 százaléka lett helyes, annak ellenére, hogy a Kristiansand egyértelműen favoritnak számított.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Múlt hétvégén nem csak a női kézilabda BL végjátékára irányult a sportfogadók figyelme, hiszen lezárult a spanyol, az olasz és a francia labdarúgó-bajnokság is, valamint sor került az Angol FA Kupa és a Német Kupa döntőjére. Fogadásszám tekintetében a Real Madrid – Ath. Bilbao találkozó vitte a prímet több mint 730 ezer tippel, de ettől nem sokkal maradt el az RB Leipzig – E. Frankfurt összecsapás, ami Szoboszlai Dominikék győzelmét hozta – a magyar válogatott csapatkapitánya ráadásul gólt is szerzett a meccsen.
A nyeremények tekintetében a Manchester City – Manchester Utd. FA Kupa-finálé zárt az élen, hiszen 200 millió forintnál is több nyeremény kapcsolódott a City sikerével záruló londoni döntőhöz.

A hétvége egyik legügyesebb fogadója az a Tippmixpro-játékos volt, aki a többi közt a Paris SG és a Barcelona vereségét is megérezte, és 1 000 Ft-os téttel, 4-es kötés típusú fogadással 1 304 325 forintot nyert, illetve 100 forintos alaptéttel (összesen 1 100 forintos téttel), Yankee típusú fogadással 264 886 forintot nyert hibátlan tippjeivel.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm