27 °C Budapest
Elephant House at Budapest Zoo, (Fovarosi allat-es Novenkert), Budapest, Hungary.  By Kornel Neuschloss-Knusli in Secession style. állatkert

Sokan nem fognak örülni: brutálisan megdrágul a magyar családok nagy kedvence

2023. április 25. 08:30

Új stratégiát dolgozott ki a vezetés, az árakat pedig muszáj megemelni, mert a gazdasági helyzet őket is érinti.

Hamarosan meg kell emelni a Fővárosi Állat- és Növénykert belépőjegyeinek árait, mert az infláció és az energiaválság súlyosan érinti az intézményt - írja a Népszava. A lap idézi Bősz Anett főpolgármester-helyettest, aki azt mondta: elkerülhetetlen az emelés, hogy lépést tudjanak tartani a gazdasági helyzettel.

A jegyáremelés része annak a fejlesztési stratégiának, amelyet az Állatkert 2021 óta regnáló vezetése megfogalmazott. Soós András igazgató és szakmai tanácsadója ennek keretében döntöttek a jegyáremelések mellett, de sem azt nem tudni, mikortól kell majd magasabb árat fizetni, sem azt, hogy mennyivel.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/20. heti nyerőszámait. Nem volt telitalálatos szelvény, így a jövő héten a várható főnyeremény 1 miliárd 715 millió forint lesz a hatos...

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem