7 °C Budapest
Scratching off a lottery ticket.  Please see my portfolio for other gambling related images.

Vadonatúj kaparós sorsjegy tarolja le Magyarországot: durva, mennyit lehet nyerni rajta

2023. március 24. 11:31

Atlantisz néven új, exkluzív kivitelben elérhető sorsjegyet vezet be kínálatába a Szerencsejáték Zrt., amely a varázslatos víz alatti világba kalauzolja a játékosokat. Az 1 főjátékot, 3 bónuszjátékot és 1 villámjátékot tartalmazó kaparós fődíja 75 millió forint.

A görög mitológiából eredő Atlantisz szigete a 19. században tett szert nagyobb ismertségre, amikor a francia író, Jules Verne Nemo kapitány című tudományos-fantasztikus művében említette. Atlantisz neve az elmúlt évtizedekben egybeforrt a fantázia és a kaland fogalmával, az elsüllyedt, mesésen gazdag sziget mítosza számos filmes és irodalmi alkotásban felbukkant.

Atlantisz izgalmas motívumait választotta legújabb sorsjegyének megalkotásakor a Szerencsejáték Zrt. is, amely exkluzivitást tükröző, fóliázott kivitelben került a lottózókba, és a varázslatos víz alatti világba kalauzolja a játékosokat.

Kép: Szerencsejátérk Zrt.
Kép: Szerencsejátérk Zrt.

A korábbi tapasztalatokat figyelembe véve az Atlantisz sorsjegy a 2000 forintos kategória kínálatát szélesíti, 1 főjátékot, 3 bónuszjátékot és 1 villámjátékot tartalmaz, utóbbival a sorsjegyen elért összes nyeremény megnyerhető. Az új kaparós két darab 75 millió forintos főnyereménnyel, valamint öt darab 10 millió forintos és tíz darab 1 millió forintos nyereménnyel kecsegtet.

A Szerencsejáték Zrt. folyamatosan bővíti sorsjegykínálatát. A vállalat felmérése szerint sokan akkor vásárolnak sorsjegyet, ha új sorsjegy jelenik meg a kínálatban. Többen egyszerűen csak akkor nyúlnak a kaparóshoz, ha jókedvük van, és ezt fokozni szeretnék. Ennek a szerencsejáték-típusnak a legfőbb előnye a gyorsaság, a kaparással járó izgalom és az azonnali eredmény.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A nemzeti lottótársaság adatai szerint játékosok körében az 500 forint értékű kaparós a legnépszerűbb, ugyanakkor a legnagyobb növekedés 2022-ben a 2000 forintos sorsjegyeknél volt tapasztalható. 2022-ben a sorsjegyszegmens csaknem 20 milliárd forint többletforgalmat generált éves összevetésben, ami a vállalat teljes árbevételének 21 százalékát adta.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm