Close-up on man holding a cell phone while winning an online bet on a football game. **DESIGN IN SCREEN WAS MADE FROM SCRATCH BY US**

1000 forintból csinált majdnem 1 milliót az új Tippmixkirály: mutatjuk, mire fogadott

2023. március 10. 18:33

Régen fordult elő olyan, hogy egy magyar csapat megélte a nemzetközi kupatavaszt, így nem meglepő, hogy az EL-csoportkörben bravúrosan szereplő FTC nyolcaddöntős párharcának odavágójára kiemelt figyelem irányult: a Tippmixen és a Tippmixprón közel 1,3 millió tipp született a találkozó fogadási lehetőségeire. Bár a Fradi 2-0-ra kikapott Leverkusenben, a meccs kapcsán 175 millió forintot megközelítő nyereményt jegyeztek fogadók.

Nem indult jól az FTC számára a csütörtök esti EL-nyolcaddöntős találkozó, hiszen a Leverkusen már a 10. percben megszerezte a vezetést – ezzel az első 10 perc eredményére vonatkozó fogadási soron 4,40-es oddsot könyvelhettek el azok a fogadók, akik korai német vezetésre számítottak. Ezt követően sokáig nem született újabb találat, Sztanyiszlav Csercseszov csapata pedig nem játszott alárendelt szerepet a Bundesligában szereplő ellenfele vendégeként, de a 86. percben a hazaiak mégis meg tudták duplázni az előnyüket, amit aztán meg is őriztek a hármas sípszóig.

A találkozó végkimenetelére közel 434 ezer fogadás érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón, ebből több mint 237 ezer tipp a Leverkusen győzelmére - közölte a Szerencsejáték Zrt.

Sokan számítottak arra is, hogy a mérkőzés során a magyar bajnoki listavezető kap majd több büntetőlapot, ami így is lett – bár mindez csak a hosszabbítás perceiben felmutatott negyedik ferencvárosi sárga lappal dőlt el. A „Melyik csapat kap több büntetőlapot?” fogadási soron 92 százalékos lett a találati arány, ami 19 ezernél is több helyes tippet jelentett, 1,62-es odds mellett.

Nem csak az FTC mérkőzése volt népszerű a csütörtök esti EL-nyolcaddöntők közül: mind a nyolc találkozóra 1 milliót meghaladó tipp érkezett – az első helyen ebből a szempontból a Sporting CP – Arsenal mérkőzés zárt 1,3 milliónál is több fogadással. Az össznyeremény tekintetében viszont már a Leverkusen – FTC mérkőzés vitte a prímet, miután a magyar bajnok nyolcaddöntőjével közel 175 millió forint kerülhet fogadóinkhoz.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A nyereményadatokból már kitűnik, hogy pazar tippsorokból sem volt hiány: egy debreceni Tippmix-fogadó három EL-meccs és egy EKL-találkozó fogadási eseményét 4-es kötésben, 8 500 forintos tét mellett megfogadva jegyzett közel 2 millió forintos nyereményt, míg egy piricsei tippmixelő az Arsenal és az Union Berlin mérkőzése kapcsán számított arra, hogy mindkét félidőben gólt szerez mindkét csapat, 2-es kötésével pedig 1 000 forintos tétre 960 ezer forintos nyereményt ért el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 15. héten

Kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait, ahol a főnyeremény ezen a héten pontosan 1,280 milliárd forint volt. Lássuk, lesz-e olyan szerencsés, aki elviszi ezt az összeget!

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem