A man is switching through television channels. Captured inside a modern living room at daytime.

Ennyi volt, sokak kedvenc műsorát kaszálta az RTL: rengeteg újdonsággal készül a csatorna

2023. március 6. 13:13

Rengeteg új tartalmat jelentett be Kolosi Péter egy podcastban. Ugyanakkor az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese arról is beszélt, több műsort nem folytatnak.

Több újdonságot is bejelentett Kolosi Péter, RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese a SorozatWiki podcastjában. Mint elmondta, idén nem lesz X-Faktor, a The Voice című tehetségkutató váltja. Emellett sorozatváltozatot kap a legendás, Valami Amerika trilógia, melyet Herendi Gábor készít majd, és Kolosi szerint az RTL+ streamingszolgáltatásra érkezik majd, ám azt nem árulta el, mikor.

Ismét tartalmat gyárt az RTL-nek a Barátok közt című sorozat egykori alapító-producere, Kalamár Tamás: erről Kolosi annyit mondott, hogy egy új napi sorozaton dolgozik, ami az RTL-en kerül majd adásba.

Új évadot kap Sebestyén Balázs műsora, a Gyertek át! is, mivel nagyon sikeres volt az előző évad online premierje. Érkezik Mellékhatás régóta várt 2. évada, új szezon kész van és a nyár előtt be is mutatják az RTL+ streaming szolgáltatón. Érkezik Balogh Levente új napi műsora, az Álommeló is, ahol a Cápák között milliárdos befektetője új munkatársat toboroz maga mellé. Elkészül a Drága örökösök 6. évada is - jelentette be.

Azonban A Nagy Fehér Főnök című sorozat nem folytatódik, mert az eredeti cseh verzióból sem készül több rész. Emellett a vezérigazgató-helyettes szerint túl sok volt a főzős tartalom az RTL-en, így 2023-ban nem lesz Mestercukrász, valamint nem lesz új évad A Konyhafőnök VIP-ből sem, ellenben utóbbi civil szereplős változata biztosan képernyőre kerül, már dolgoznak rajta.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm