pug dressed as a Christmas deer in New Years decor golden curtain on the background

Ezt fogadta meg Korda György és Balázs Klári: ezek a 2023-as újévi fogadalmak

2023. január 3. 10:15

Szilveszterkor a legtöbben különböző fogadalmakat tesznek egy boldogabb jövő reményében. A szakértők szerint pedig az újévi fogadalmaknak lehetne értelmük, azonban a legtöbben nem a megfelelő módon próbálják elérni a céljaikat. Újszászi Bogár László az RTL-en mondta el, hogy a lényeg az, hogy ne arról szóljon a fogadalom, hogy mit hagyunk abba, hanem arról, mit csinálunk többet. A leghatékonyabb pedig az lehet, ha a vágyott új szokás egy már meglévő rutinhoz kapcsolódóan alakul ki.

Szilveszter éjszakáján sokak érzik úgy, hogy változtatni kéne az eddigi életükön, hiszen most tiszta lapot tudnak nyitni. Ennek a legnépszerűbb módja az újévi fogadalom. A Korda-házaspár egyik fogadalma 2023-ra például az, hogy 10 ezres nagyságú közönség előtt nem lépnek már fel, csak akkor, ha zenekar és táncosok is segítik a fellépést.

Balázs Klári elmondása szerint nem szokott fogadalmakat tenni, azonban Korda György szeretne az idén leadni 5 kilót. Fluor Tomi már gyakran tesz fogadalmakat, amiket elmondása szerint mindig be is tart: semmit sem szeret félbehagyni, viszont ezeknek a legtöbbször nem az újév az apropója. Idén viszont kivételt tett:

Megint feljött rám pár kiló a fesztiválszezon alatt, úgyhogy szerintem februártól elkezdek diétázni. Januárban már biztos nem

– mondta el az énekes, aki ezek mellett az angoltudását is szeretné fejleszteni az idén.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ilyenkor az emberi agy készít egy leltárt, hogy mit sikerült elérnem és, ami még fontosabb, mit nem sikerült elérnem. Ezek a kudarcélmények pedig nyilvánvalóan negatív érzelemmel párosulnak, amitől az emberi agy szeret megszabadulni. Éppen ezért elkezdi megtervezni, hogy jövőre mit fogok csinálni. De a megtervezés állapotakor hasonló területek aktivizálódnak, mint amikor végrehajtjuk

– mondta el az RTL-nek Újszászi Bogár László, meggyőzéstechnikai szakértő, aki szerint éppen ezért arra kell koncentrálnunk, hogy mi az, amiből többet tehetnénk és jobb, ha egy már meglévő rutinhoz csatlakozunk.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai az 5. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/5. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 6. héten 484 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 9. csütörtök
Abigél, Alex
6. hét
Február 9.
Pizza világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. február 8. 20:53