Unidentified Elvis fans sit in their house with some of the memorabilia on August 5, 1998, a block away from Graceland in Memphis, TN, USA. Elvis Presley died in August 1977 and every year people come to celebrate his memory during 2 weeks in Memphis. Impersonator contests are held in several places and the contestants come from all over the world.

Őrületes premier az HBO Maxon: az év meghatározó filmélménye érkezik a magyar otthonokba

2022. augusztus 26. 17:02

Érkezik az HBO Max streamingszolgáltató műsortárába az Elvis szeptember 2-án. Az év zenés filmjének is nevezett alkotás eredeti nyelven és magyarul is elérhető lesz. Aki tévében nézné, annak októberig várnia kell.

A Filmforgalmazók Egyesületének adatai szerint az Elvis a nyitóhétvégéjén 40 milliós bevételt hozott a magyar mozikban és 22 ezren voltak kíváncsiak rá az első napokban, ahogy mozikba került. Azóta, az utolsó adatok szerint összesen 159 331 jegyet adtak el rá, sokáig tartotta magát a top10 legnézettebb film között a nyáron, és az ünnepi hétvégén is a 12. legnézettebb mozi volt.

A film látnok, Oscar-jelölt filmrendező, Baz Luhrmann látványos alkotása Elvis Presley életéről és zenei karrierjéről talányos menedzseréhez, Tom Parkerhez fűződő bonyolult kapcsolatának tükrében. Az Elvis (Austin Butler) életének 20 évét felölelő film másik főszerepében az Oscar-díjas Tom Hanks látható, valamint Elvis életének egyik legjelentősebb szereplője, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

A film úgy mutatja be a zenei legendát, a sztár felemelkedésétől kezdve példátlan magasságokba ívelő karrierjéig, hogy Parker szemszögéből elmesélve egy mélyfúrást kapunk kettejük kapcsolatáról is, valamint az események hátteréül szolgáló erkölcsi, kulturális és ízlésbeli változásokról, amelyek robbanásszerűen alakították át Amerikát néhány évtized leforgása alatt - közölte az HBO.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 1. szombat
Malvin
39. hét
Október 1.
A zene világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?