7 °C Budapest
Unidentified Elvis fans sit in their house with some of the memorabilia on August 5, 1998, a block away from Graceland in Memphis, TN, USA. Elvis Presley died in August 1977 and every year people come to celebrate his memory during 2 weeks in Memphis. Impersonator contests are held in several places and the contestants come from all over the world.

Őrületes premier az HBO Maxon: az év meghatározó filmélménye érkezik a magyar otthonokba

2022. augusztus 26. 17:02

Érkezik az HBO Max streamingszolgáltató műsortárába az Elvis szeptember 2-án. Az év zenés filmjének is nevezett alkotás eredeti nyelven és magyarul is elérhető lesz. Aki tévében nézné, annak októberig várnia kell.

A Filmforgalmazók Egyesületének adatai szerint az Elvis a nyitóhétvégéjén 40 milliós bevételt hozott a magyar mozikban és 22 ezren voltak kíváncsiak rá az első napokban, ahogy mozikba került. Azóta, az utolsó adatok szerint összesen 159 331 jegyet adtak el rá, sokáig tartotta magát a top10 legnézettebb film között a nyáron, és az ünnepi hétvégén is a 12. legnézettebb mozi volt.

A film látnok, Oscar-jelölt filmrendező, Baz Luhrmann látványos alkotása Elvis Presley életéről és zenei karrierjéről talányos menedzseréhez, Tom Parkerhez fűződő bonyolult kapcsolatának tükrében. Az Elvis (Austin Butler) életének 20 évét felölelő film másik főszerepében az Oscar-díjas Tom Hanks látható, valamint Elvis életének egyik legjelentősebb szereplője, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

A film úgy mutatja be a zenei legendát, a sztár felemelkedésétől kezdve példátlan magasságokba ívelő karrierjéig, hogy Parker szemszögéből elmesélve egy mélyfúrást kapunk kettejük kapcsolatáról is, valamint az események hátteréül szolgáló erkölcsi, kulturális és ízlésbeli változásokról, amelyek robbanásszerűen alakították át Amerikát néhány évtized leforgása alatt - közölte az HBO.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 12. héten

Kihúzták az Ötöslottó 12. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki a 650 milliós főnyereményt?

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem