18 °C Budapest
Hungarian Currency: 500 Forint Banknote: Prince sovereign Ferenc II Rákóczi

Durva osztalék: rengeteg pénzt vett ki cégéből Kasza Tibi

2022. június 1. 15:31

Az Kasza Tibi internetes kiskereskedelemmel foglalkozó cége, a Manker Beauty Kft. a tavalyi beszámolója alapján közel kétmilliárd (1,928 milliárd) forintnyi árbevételt termelt. A médiaszemélyiség nem egyedüli tulajdonosa a cégnek, hiszen felesége Darai Andrea és testvére, Kasza Gábor is társtulajdonosok, számolt be a 24.hu.

Kasza Tibi cége, a Manker Beauty az éves beszémoló alapján átlagosan napi ötmillió forint árbevételt termelt a tavalyi évben, amivel közel 2 milliárd forintot termelt egy év alatt. Ebből összesen 783 millió forint maradt meg az adózás után. Ebből 780 millió forintot osztalékként fizettek ki a tagok között a részesedésük arányában.

Ez azért is nagy eredmény, mert 2020-ban a vállalkozásnak 2020-ban egyáltalán nem volt bevétele, és az azt megelőző évben is csak 10, illetve 40 millió forint. De nem ez az egyetlen cég, ami megtalálható a Kasza-Darai-univezumban: a Challange Diet Kft-vel mindenki találkozhatott már, hiszen óriásplakátokon hirdetik országszerte, hogy a termékek segítségével fogyott le drasztikusan Kasza Tibi.

A Challange Diet tavaly bruttó 788 millió forintnyi árbevételt termelt. Ez az összeg az eredménytartalékba került a beszámolók szerint. A fenti cégeken felül 2006-ban alapították a Kasza testvérek a GoldenEye Kreatív Kft-t, ami a hírek szerint 2020-ban bruttó 82 milliót, míg tavaly bruttó 72 milliót hozott a konyhára.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 40. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2021/40. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 41. héten 1 milliárd 950 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 28. szerda
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?