Focus is on the very old, wrinkled and arthritic hands still playing  the piano and making beautiful music!

Kórházban fekszik a magyar rocklegenda: lehet, hogy nem tud többé zenélni sem

2022. április 26. 13:01

Zeffer András, a P. Mobil és a Mobilmánia billentyűse korábban leukémia miatt került a kórházba. Meggyógyult, de a betegség most újabb szövődményt okozhatott a testében.

Miután 2006-ban már hónapokat töltött kórházban leukémia miatt, most újra kórházba került Zeffer András, a P. Mobil és a Mobilmánia billentyűse. A zenész ujjfájását egy bőrgyógyász korábban csak szemölcsként diagnosztizálta, de mostanra kiderült, valójában infarktus keletkezett az ujjában.

Mint Zeffer a lapnak elmondta, a 2021 decemberében az Arénában tartott Mobilmánia koncert alatt már érezte, hogy fáj az ujja, de akkor még nem gondolta, hogy komoly a baj, és ezt a téves diagnózis is megerősítette. Most vasárnap már bekötött kézzel koncertezett, de ekkor már tudta, hogy újra kórházba kell vonulnia.

A Szent Imre Kórház angiológiai osztályán egyhetes szigorú intenzív infúziós kezelést kapok. Merthogy kiderült, a jobb kezem középső ujjában infarktus keletkezett. Sajnos, a leukémiával folytatott harc nyomán autoimmun betegség is kialakult nálam. Ez ennek a következménye is lehet. Az orvosok biztatnak, hogy minden rendben lesz, de az a mondat is elhangzott, hogy ha nem jön rendbe az ujjam, akkor végleg be kell fejeznem a zenélést. A kezem nem lesz alkalmas a billentyűk használatára. De erre nem is gondolok. Harcolok, ahogy korábban is tettem

– mondta a zenész a Blikknek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm