21 °C Budapest
Szomorú bejelentést tett a közkedvelt magyar YouTuber: itt a vége, nem folytatják tovább

Szomorú bejelentést tett a közkedvelt magyar YouTuber: itt a vége, nem folytatják tovább

2022. március 21. 16:32

Nem lesznek a továbbiakban új anyagok a Papifrankó nevű YouTube-csatornán - közölte Hodász András atya, a csatorna arca. Hodász atya kifejtette, az elmúlt időben rengeteg támadás érte. Az online lincselés képes sebeket okozni, ezt pedig ő nem bírta.

Megszűnik a legnagyobb, egyházi tematikájú YouTube-csatorna - jelentette be Hodász András atya, a Papifrankó nevű csatorna arca. Az angyalföldi Szent Mihály-templom plébánosa azt mondta, önálló döntést hoztak - írja a Szemlélek nevű portál.

Hodász atya arról beszélt, bár „odaföntről” sem kapott kellő támogatást, de ezt már elfogadta, viszont az elmúlt időben rengeteg támadás érte. Mint mondta, a bullying, az online lincselés képes sebeket okozni, ezt pedig ő nem bírta. Ugyanakkor továbbra is hisz abban, hogy az egyháznak jelen kell lennie az interneten, sőt, evangelizálni kell magát az internetet is.

Az egyháznak is feladata, hogy változtasson az internet stílusán és kultúráján, mert Magyarországon az elmúlt években nagyon rossz irányba ment a közbeszéd, csak fekete, fehér létezik, a szekértáborok világában alapelvvé vált, hogy aki nincs velünk, az ellenünk van

- mondta.

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 6. szerda
Csaba
27. hét
Július 6.
A csók világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?