-1 °C Budapest
Munkaidő naptár 2022: Így oszd be a szabadságodat, hogy a legtöbb szabadidőd legyen!

Munkaidő naptár 2022: Így oszd be a szabadságodat, hogy a legtöbb szabadidőd legyen!

2021. december 4. 12:02

Az éves munkaidő naptár minden magyar dolgozó jó barátja: egy jól vezetett munkaidő naptár elárulja, mikor vannak a munkaszüneti napok, mikor számíthatunk egy váratlan áthelyezett pihenőnapra, vagy egy – sokak szerint a legkellemetlenebb meglepetés formájában – egy hétvégi munkanapra. Nézzük, hogy néz ki a munkaidő naptár 2022 évében és hogyan tervezzük az új, 2022 munkaidő naptár segítségével a szabadságunkat!

A részletes munkaidőnaptár 2022 tartalmazza, hogy mikor van munkaszüneti nap 2022, áthelyezett pihenőnap 2022, áthelyezett munkanap 2022, illetve hogyan oszlanak el az évben a sima munkanapok és a heti pihenőnapok. Mikor vannak az úgynevezett „piros betűs” ünnepek, mint például a karácsony, és milyen napokra esnek ezek a jeles alkalmak, amikor munka helyett otthon ünnepelhetünk?

Munkaidő naptár 2022

Egy jó 2022 munkaidő naptár segít, hogy szabadságunkat a lehető legtakarékosabban osszuk el, kihasználva a csonka heteket, hosszú hétvégéket esetenként extra hosszú szabadságok kiváltására, mindössze pár nap felhasználásával. A munkaidő naptár 2022 azt is elárulja, mikor lesz a szokottnál hosszabb a hét egy esetleges szombati munkanappal, illetve hogy a munkaidő naptár szerint mikor vannak extra szabadnapok, amelyeknek minden – hagyományos, 40 órás munkarendben dolgozó - magyar munkavállaló csak örülhet.

Munkaidő naptár 2022
Munkaidő naptár 2022

Munkaidő naptár 2021

Számtalan munkaidő naptár típus létezik: egyes munkaidő naptárak a szabadnapokat és a munkanapokat sorakoztatják fel, míg mások inkább a mindennapi tevékenységeink számon tartásában segítenek, hogy a lehető leghatékonyabban működhessünk, kifejezetten rugalmas időbeosztás, vagy home office esetén. Egyedi munkaidő naptár készítési tippjeinkről itt írtunk részletesen.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 28. szombat
Károly, Karola
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?