13 °C Budapest
Piacozni fog Lagzi Lajcsi: rengeteg dolgot akar eladni a mulatós legenda

Piacozni fog Lagzi Lajcsi: rengeteg dolgot akar eladni a mulatós legenda

2021. szeptember 23. 18:32

Piacon értékesíti festményeit Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi. Az eladásra kínált képek között van Picasso-rajzról készült litográfia is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Ahogy arról a Pénzcentrum is beszámolt, egy héttel ezelőtt a zenészt jogerősen két év tíz hónap börtönbüntetésre ítélték. Víz-, gáz- és áramlopással, va­lamint hivatali vesztegetéssel vádolták. Miután fellebbezett, másodfokon várja, hogy kiderüljön az igazság.

Az elmúlt időszak, a tárgyalás, az ítélet sok mindenre ráébresztett, s átértékeltem, mik is az igazán fontos dolgok. Régóta adakoztam, adományoztam anonim módon, ám most kitaláltam, hogy néhány, általam már nem használt tárgyat eladok. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a hétköznapi problémák nem érintenek, ezért különösen kötelességemnek érzem, hogy segítsek a rászorulókon

- mondta el a Blikknek Galambos Lajos. Ahogy a lap megtudta, Lagzi Lajcsi vasárnap a budaörsi használtcikkpiacon árulja majd értékes dolgait, a bevétel teljes egészét pedig alapítványoknak utalja.” Nagyon hálás vagyok a piac vezetésének, mert nem kértek helypénzt, ők így tudják támogatni a jó ügyet” – tette hozzá Lajcsi.

A piacon eladásra hirdetett termékek között lesz: Németh Miklós-festmény (kiállítási ár 100 000 forint); két kép, amit Lagzi Lajcsi lánya, Boglárka festett, ezek 50 000 forintról indulnak; harmonika (legalább 65 ezer); de a legnagyobb kincs a Picasso-rajz lesz, ez 600 000 forintról indul majd.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 41. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2021/41. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 42. héten 2 060 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 22. péntek
Előd
42. hét
Október 22.
cAPS lOCK vILÁGNAP
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 22. 16:03