13 °C Budapest
Elárulta a titkát a Házasodna a gazda Vikije: erre ő sem számított

Elárulta a titkát a Házasodna a gazda Vikije: erre ő sem számított

2021. augusztus 9. 08:14

Véget ért a Házasodna a gazda 4. évada, amely révén mi is részesei lehettünk annak, ahogy a vidék fiatal gazdálkodói próbálták megtalálni az igaz szerelmet. Belepillanthattunk életüket, mivel is foglalkoznak, hogyan telnek az agrárágazatban tevékenykedő fiatalok hétköznapjai. A harmincas éveiben járó Molnár Viktória életre szóló kalandként élte meg ezt a műsort. Ahogy meséli a HelloVidéknek adott interjújában, most Gyirmóton, Győrhöz közel, a családi lovardában él. Sokat számít neki a lovak állandó közelsége, de praktikus is, hogy reggelente nem kell a „munkahelyére” fél órákat utazgatnia.

HelloVidék: Több dologgal is foglalkozol egyszerre, viszont mindegyik a lovakhoz kapcsolódik. Hogyan lettél lóterapeuta?

Molnár Viktória: Gyerekkorom óta kötődöm a lovakhoz. Mivel nagyon sok időt töltöttem velük, mindig is ebbe az irányba mentek a tanulmányaim, nagyon sok képzésre jártam, hogy minél többet megtanulhassak róluk. Nagyon sok edzőm volt, mindenkitől ellestem valamit, szerencsém volt abban is, hogy többféle szakágban kipróbálhattam magamat. Nemcsak az edzések és a versenyek miatt, hanem tanulásképpen is. Ezáltal, hogy rengeteg lóval foglalkoztam, jobban megértem őket, könnyebben átlátom a problémáikat, és jobban tudok rajtuk is segíteni.

Terápia közben csak a lovakkal, vagy az emberek, és az ő problémáikkal is foglalkozol?

Mindig azt mondom, hogy ha a gazda lelkileg jól van, utána a lova is rendben lesz. Az emberekkel nem úgy foglalkozom, hogy leadok nekik egy edzést, hanem leülök velük beszélgetni, meghallgatom a problémáikat. Ez kialakít köztünk egy mélyebb kapcsolatot, és ők sokkal nyugodtabb lelkivilággal fognak felülni a lóra. Így sokkal több lesz a bizalom mind a három fél részéről.

Hol élsz most, mesélnél róla, milyen valójában ez a sorozatból sokaknak ismerős lovarda?

Ha érdekelnek a további válaszok és kérdések, akkor olvasd el a HelloVidék teljes cikkét!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 30. péntek
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
Kutatók éjszakája
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?