14 °C Budapest
Fizetéséről vallott a Jóban Rosszban sztárja: csak mellékállással tudott megélni

Fizetéséről vallott a Jóban Rosszban sztárja: csak mellékállással tudott megélni

2021. augusztus 2. 10:27

Mellékállást kellett vállalnia a sorozat mellett Kárpáti Rebekának, mert nem jött ki a fizetéséből. Mint a celeb elárulta, a Jóban Rosszban után kapott pénzből nem jött ki 25 négyzetméteres albérlete és a megélhetése.

Valódi celebfelvonulás volt hétvégén a Hungaroringen. Kárpáti Rebeka is feltűnt a Magyar Nagydíj VIP-jében, ahonnan egy nosztalgikus poszttal jelentkezett a Jóban Rosszban sztárja.

Mint elárulta, korábban hostessként dolgozott az F1-es futamokon a sorozat mellett.

Azért is dolgoztam itt anno, mert már 19 éves korom óta egyedül élek és tartom el magam, és az akkori sorozatból, amiben játszottam, sajnos nem tudtam kifizetni a 25 nm-es kis albérletemet + megélhetésemet. Ezeket csak azért mondom el, mert bár sok ilyen nem jön, de azért akadnak a »neki könnyű« és a »mindent aláraktak« kommentek. Pár évvel ezelőtt sosem gondoltam volna, hogy mint vendég hívnak el a rendezvényre, ráadásul a Paddock Clubba, ahol korábban dolgoztam

írta az Instagrammon.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 37. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2021/37. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 38. héten 1 milliárd 646 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2021/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten 1 milliárd 520 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Az Ötöslottó nyerőszámai a 36. játékhéten

Az Ötöslottó 2021/36. heti nyerőszámainak sorsolását ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Telitalálatos szelvény nem született, ezért jövő héten a várható főnyeremény 970 millió forint...

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 21. kedd
Máté, Mirella
38. hét
Szeptember 21.
ENSZ nemzetközi békenap
Szeptember 21.
A hála világnapja
Szeptember 21.
Alzheimer világnap
Szeptember 21.
A magyar termék napja
Szeptember 21.
A magyar dráma ünnepe
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?