2 °C Budapest
Football field conner

Rengeteget kaszáltak a Tippmixelők a magyar Eb-meccseken: ezzel nyertek 35-szörös pénzt

2021. június 24. 21:59

A magyar válogatott szenzációs Eb-szereplését szerdán is kiemelt fogadói érdeklődés övezte. A mérkőzéshez kapcsolódóan a Tippmixen és a Tippmixprón összesen közel 1 millió 200 ezer tipp érkezett, és majdnem 575 millió forint került kifizetésre. Az elmúlt közel két hetet összegezve elmondható, hogy a válogatott mindhárom Eb-csoportmeccsére 1 millió feletti fogadás érkezett. Legnépszerűbbnek a magyar-portugál találkozó bizonyult, ez a mérkőzés hozta a legtöbb nyereményt a Tippmixen és a Tippmixprón fogadóknak, 900 millió forint feletti kifizetéssel.

Hiába tartották előzetesen sokkal esélyesebbnek a győzelemre a német válogatottat – a Tippmix 1,18-as záró nyereményszorzóval volt fogadható a házigazda diadala, míg a magyar csapat esetleges sikere 9,75-szörös nyereményszorzót jelentett volna -, Marco Rossi együttese korán előnybe került.

Több mint 1 000 helyes tipp érkezett arra a Tippmixen és a Tippmixprón, hogy Szalai Ádám megszerzi első találatát a kontinensviadalon (a jó tipp ennél a fogadási lehetőségnél 5-szörös nyereményszorzót ért), ugyanakkor az Eb-hez kapcsolódó egyik új opció, a „Mikor lesz az első gól?” piac azon kimenetelét is nyertessé tette, amely a mérkőzés első negyedórájában várta a nyitó találatot. Erre több mint 2 000 helyes tipp érkezett, 2,27-es nyereményszorzóért.

A félidőben hiába játszott fölényben Németország válogatottja, nem tudott változtatni az eredményen, 1-0-s magyar előnynél vonultak pihenőre a csapatok. Az „1. félidő – 1X2” fogadási lehetőségnél ugyan csak a beérkezett tippek 10 százaléka várta ezt a forgatókönyvet, de ez így is közel 3 000 helyes megérzést jelentett 7,50-es nyertes oddsért.

A második játékrészben a német mezőnyfölény a 66. percben érett góllá, amikor Kai Havertz egalizálta az állást, de nem kellett sokat várni a válaszra, a 68. minutumban ismét nálunk volt az előny Schäfer András révén. A Dunaszerdahely fiatal játékosának ez csupán a második találata volt nemzeti színekben – az elsőt a Ciprus elleni felkészülési találkozón szerezte –, a gólszerzésében bízók 12-szeres nyertes oddsnak örülhettek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Sokáig, egészen a mérkőzés 84. percéig úgy nézett ki, hogy sikerül megtartani ezt az előnyt és kivívni a továbbjutást, ám Leon Goretzka találatával a házigazda másodszor is egyenlíteni tudott, amire pedig már nem volt válasza Marco Rossi csapatának. A „Félidő/végeredmény” piacon így a nyertes kimenetel a „Magyarország/Döntetlen” opció lett, ami egészen szenzációs, 35-szörös nyereményszorzóval járt együtt.

A Tippmixen és a Tippmixprón is születtek kiemelkedő fogadások a magyar válogatott mérkőzése kapcsán, ám ezek közül is kiemelendő a „Pontos végeredmény” lehetőségnél a 2-2-es kimenetelt választó több mint 1 300 helyes tipp, 35-szörös nyereményszorzóért.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem