27 °C Budapest
Budapest, 2021. május 20.A Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. által üzemeltetett Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont kültéri úszómedencéje a Csörsz utcában. A mintegy 70 ezer négyzetméteren sport- és rendezvénycsarnok, uszoda, mûfüves futballpálya, gumipadlós játszótér és kültéri úszómedence is található.MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

A hőségriadó miatt módosul a strandok nyitvatartása: erre készülj!

2021. június 22. 12:05

A harmadfokú hőségriadóra való tekintettel a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett strandok a következő napokban tovább tartanak nyitva.

Az országos tisztifőorvos által elrendelt harmadfokú hőségriadóra való tekintettel a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett strandok 2021. június 22-24. között egy órával tovább tartanak nyitva - közölték kedd délelőtt.

Így a Palatinus, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Római, és a Csillaghegyi strandfürdők is este 8 óráig várják a hűsölni és kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Javasolják, hogy a fürdőbelépőt már otthon, kényelmesen vásárolják meg, hogy a nagy melegben ne kelljen sorba állni a pénztáraknál.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Eurojackpot nyerőszámai a 28. héten

Július 16-án este kihúzták az Eurojackpot 2021/28. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten 5+2 találatos szelvény nem született, így a jövő heti várható főnyeremény bruttó 15,7...

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 24. szombat
Kinga, Kincső
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?