20 °C Budapest
lagzi lajcsi, örökbefogadás

Az örökbefogadás pénzügyi részéről vallott Lagzi Lajcsi: jól jár a kiszemelt

2021. május 8. 17:01

Lagzi Lajcsi most töltötte be a 60-at, és 70-72 éves koráig, azaz még 10-12 évig szívesen gondoskodna egy árva gyermeken. Ez lenne az ő örökbefogadása.

Lagzi Lajcsinak már a nagymamája is felnevelt örökbe fogadott gyermeket. Ez Lajcsinak annak apropóján fontos, hogy mint mondja, mostanra benőtt a feje lágya, 60 éves lett és

úgy gondolom, hogy a társadalmi szerepvállalás nagyon fontos

- emelte ki a Fókusz riportjában, annak apropóján, hogy arra készül, támogatni fog egy szegény, ám tehetséges gyermeket. Ahogy a műsorban elhangzik, ez lesz az ő „örökbefogadása”.

Ennek a dolognak a támogatására egyébként majd a zenei bevételeimet kívánom felhasználni, tehát nem a jogdíjakat, hanem a fellépési díjak egy részét. Amikor ezt megterveztem, úgy gondoltam, hogy 70-72 éves koromig valakit tudok jól támogatni, és én azt végigviszem, és ezt koncepciózusan csináljuk, akkor azt gondolom, hogy tettem valami jót is

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

- vallott Galambos Lajos az „örökbefogadási” céljairól. És hogy milyen támogatást tudna elképzelni a mulatós legenda: tandíj, ruházkodás, albérlet, utazási költségek, ezek mind beleférnének abba, amit Lajcsi 10-12 évig szeretne biztosítani a „fogadott gyermekének”.

Galambos Lajos ugyanakkor ezzel kapcsolatban nem vár jelentkezőket, ugyanis nemrég járt egy gyermekotthonban, és úgy tűnik, máris megvan, akit támogatni fog. A riport azzal zárul, hogy a muzsikos reméli, példáját sokan követik majd.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 25. vasárnap
Kristóf, Jakab
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 24. 14:24