lagzi lajcsi, örökbefogadás

Az örökbefogadás pénzügyi részéről vallott Lagzi Lajcsi: jól jár a kiszemelt

2021. május 8. 17:01

Lagzi Lajcsi most töltötte be a 60-at, és 70-72 éves koráig, azaz még 10-12 évig szívesen gondoskodna egy árva gyermeken. Ez lenne az ő örökbefogadása.

Lagzi Lajcsinak már a nagymamája is felnevelt örökbe fogadott gyermeket. Ez Lajcsinak annak apropóján fontos, hogy mint mondja, mostanra benőtt a feje lágya, 60 éves lett és

úgy gondolom, hogy a társadalmi szerepvállalás nagyon fontos

- emelte ki a Fókusz riportjában, annak apropóján, hogy arra készül, támogatni fog egy szegény, ám tehetséges gyermeket. Ahogy a műsorban elhangzik, ez lesz az ő „örökbefogadása”.

Ennek a dolognak a támogatására egyébként majd a zenei bevételeimet kívánom felhasználni, tehát nem a jogdíjakat, hanem a fellépési díjak egy részét. Amikor ezt megterveztem, úgy gondoltam, hogy 70-72 éves koromig valakit tudok jól támogatni, és én azt végigviszem, és ezt koncepciózusan csináljuk, akkor azt gondolom, hogy tettem valami jót is

- vallott Galambos Lajos az „örökbefogadási” céljairól. És hogy milyen támogatást tudna elképzelni a mulatós legenda: tandíj, ruházkodás, albérlet, utazási költségek, ezek mind beleférnének abba, amit Lajcsi 10-12 évig szeretne biztosítani a „fogadott gyermekének”.

Galambos Lajos ugyanakkor ezzel kapcsolatban nem vár jelentkezőket, ugyanis nemrég járt egy gyermekotthonban, és úgy tűnik, máris megvan, akit támogatni fog. A riport azzal zárul, hogy a muzsikos reméli, példáját sokan követik majd.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 46. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/46. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 46. héten 393 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatos...

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 26. 19:16