Elárulták Sebestyén Balázst: milliókat bukott

Elárulták Sebestyén Balázst: milliókat bukott

2017. március 24. 16:50

Balázs egykori üzlettársa titokban jegyeztette be még 2014-ben a Morning Show védjegyet. A brand akár 100 millió forintot is érhetett.

Sebestyén Balázs és két műsorvezető társa: Vadon Jani és Rákóczi Ferenc tavaly novemberben hagyta ott a Class FM-et, a rádió ugyanis nem tudta meghosszabbítani a frekvenciaszerződését. A korábban Morning Show néven futó reggeli műsor így a Rádió 1-hez került, ahol azóta már új néven: Reggeli Showként fut.

Balázs egykori üzlettársa, a műsorvezető tudta nélkül még 2014-ben jegyeztette be a rádiós által megálmodott nevet és logót. Meglepő, hogy sikerült neki, 2010-ben ugyanis a Morning Show ábrás védjegyét Balázsék már próbálták levédetni, de a hivatal akkor elutasította kérelmüket. Négy évvel később a férfi azonban sikerrel járt.  Lehetséges, hogy a brandéert cserébe több tízmillió forintot is kaphatott a Class FM-től - írja a Blikk.

A lap által megkeresett szakértő szerint a Morning Show-brand Sebestyén Balázsék műsorvezetésével a Class FM-en több tízmillió, de akár 100 millió forintot is érhetett. A híreket Sebestyén Balázs is megerősítette, de hozátette, üzletileg már túltették magukat a dolgon, hiszen már a Reggei Show is egy elég erős brand.

Melyek a világ legértékesebb márkái?

Persze a Morning Show név is sokat ér, de még nem érte utol a világ legértékesebbnek számító márkáit. Minden évben összeállítják a Millward Brown a globális márkákat értékelő BrandZ tanulmányát, amely fényt derít arra, hogy melyek a legértékesebb márkák a világon.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A 2016-os rangost a fogyasztói vélemények és a pénzügyi mutatók alapján egyértelműen a technológia szektor uralja, nagy meglepetésnek számít azonban, hogy az Google megelőzte az Apple-t és ezzel most megszerezte a világ legértékesebb márkájának járó kitüntetést 2016-ban. De vajon milyen márkák kerültek még be a TOP 10-be?

  • 1.Google
  • 2.Apple
  • 3.Microsoft
  • 4. AT&T
  • 5. Facebook
  • 6. Visa
  • 7. Amazon
  • 8. Verizon
  • 9. McDonald"s
  • 10. IBM

Címlapkép: MTI/ Illyés Tibor

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?