4 °C Budapest
Handsome real estate agent in suit standing in building in construction process and using tablet for make appointment with customers. In background his colleague standing and talking on the phone.

Vétek kihagyni, ha házat, lakást vennél: idén csak egyszer van ilyen lehetőség

2021. szeptember 17. 15:30

Ha éppen most szeretnél váltani, új, vagy használt lakás vásárlásán, vagy eladásán gondolkozol, akkor érdemes kilátogatni a Lakás 2021 Kiállításra, amit idén a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontban szervez a Portfolio szeptember 24-e és 26-a között.

A koronavírus következtében átmenetileg leálló gazdaság az ingatlanpiacot is megrázta. Sok a kérdés, sok a bizonytalanság, épp ezért ha valaki kíváncsi a lakáspiac, lakásárak alakulására, érdekelné a legégetőbb építőipari kérdések, új, vagy használt lakás vásárlásán, vagy eladásán gondolkozik, és szeretné tudni, hogy mire kell különösen odafigyelni a hitelválasztásnál, annak mindenképp érdemes kilátogatnia a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontba egy hét múlva, szeptember 24-e és 26-a között.

A Lakás Kiállítás az idei év legfontosabb új projektjeivel és fejlesztéseivel várja a látogatókat, akik az újépítésű ingatlanok mellett használt lakások közül is válogathatnak, nem utolsó sorban pedig segítséget kaphatnak a legmegfelelőbb hitelkonstrukciók és állami támogatások megtalálásban is.

Fejlesztők, közvetítők, bankok

Az eseményen ezúttal is a hazai lakáspiac legnagyobb, legbefolyásosabb szereplői képviseltetik magukat, bemutatva a legfontosabb munkáikat. Az érdeklődők olyan projektekkel, illetve lakáspiaci fejlesztőkkel találkozhatnak, mint például a

Metrodom, Cordia, Biggeorge Property, Lake11 Home&Park by Atenor, a Duna Pearl, az iDOM vagy a Budai Walzer Lakópark

A felsorolás nem teljeskörű, továbbá a rendezvényen jelen lesznek a lakáspiacra építő szolgáltatók, ingatlanközvetítők, valamint a különösen fontos szerepet betöltő bankok is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A lakáspiac legfontosabb kérdéseire keressük a választ

Szeptember 25-én érdemes részt venni a Portfolio Lakás Klubon is, ahol szakértők segítségével lehet bepillantást nyerni a lakáspiac, lakásárak alakulásába, a lakáspiacot érintő változásokba, méghozzá fejlesztői szemmel, és azok, akik új építésű ingatlanba szeretnének költözni, hasznos tippeket is kapnak majd a vásárláshoz.

A rendezvény ingyenes, de a hatályos kormányrendelet értelmében a belépésre kizárólag koronavírus ellen védett személyek jogosultak. A Portfolio Lakás Klub Kiállítóinknak és Támogatóinknak köszönhetően díjmentesen látogatható, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit ezen az oldalon a Jelentkezés gombra kattintva lehet megtenni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 1. szerda
Ignác
5. hét
Február 1.
A civilek napja
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?