Handsome real estate agent in suit standing in building in construction process and using tablet for make appointment with customers. In background his colleague standing and talking on the phone.

Vétek kihagyni, ha házat, lakást vennél: idén csak egyszer van ilyen lehetőség

2021. szeptember 17. 15:30

Ha éppen most szeretnél váltani, új, vagy használt lakás vásárlásán, vagy eladásán gondolkozol, akkor érdemes kilátogatni a Lakás 2021 Kiállításra, amit idén a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontban szervez a Portfolio szeptember 24-e és 26-a között.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A koronavírus következtében átmenetileg leálló gazdaság az ingatlanpiacot is megrázta. Sok a kérdés, sok a bizonytalanság, épp ezért ha valaki kíváncsi a lakáspiac, lakásárak alakulására, érdekelné a legégetőbb építőipari kérdések, új, vagy használt lakás vásárlásán, vagy eladásán gondolkozik, és szeretné tudni, hogy mire kell különösen odafigyelni a hitelválasztásnál, annak mindenképp érdemes kilátogatnia a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontba egy hét múlva, szeptember 24-e és 26-a között.

A Lakás Kiállítás az idei év legfontosabb új projektjeivel és fejlesztéseivel várja a látogatókat, akik az újépítésű ingatlanok mellett használt lakások közül is válogathatnak, nem utolsó sorban pedig segítséget kaphatnak a legmegfelelőbb hitelkonstrukciók és állami támogatások megtalálásban is.

Fejlesztők, közvetítők, bankok

Az eseményen ezúttal is a hazai lakáspiac legnagyobb, legbefolyásosabb szereplői képviseltetik magukat, bemutatva a legfontosabb munkáikat. Az érdeklődők olyan projektekkel, illetve lakáspiaci fejlesztőkkel találkozhatnak, mint például a

Metrodom, Cordia, Biggeorge Property, Lake11 Home&Park by Atenor, a Duna Pearl, az iDOM vagy a Budai Walzer Lakópark

A felsorolás nem teljeskörű, továbbá a rendezvényen jelen lesznek a lakáspiacra építő szolgáltatók, ingatlanközvetítők, valamint a különösen fontos szerepet betöltő bankok is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A lakáspiac legfontosabb kérdéseire keressük a választ

Szeptember 25-én érdemes részt venni a Portfolio Lakás Klubon is, ahol szakértők segítségével lehet bepillantást nyerni a lakáspiac, lakásárak alakulásába, a lakáspiacot érintő változásokba, méghozzá fejlesztői szemmel, és azok, akik új építésű ingatlanba szeretnének költözni, hasznos tippeket is kapnak majd a vásárláshoz.

A rendezvény ingyenes, de a hatályos kormányrendelet értelmében a belépésre kizárólag koronavírus ellen védett személyek jogosultak. A Portfolio Lakás Klub Kiállítóinknak és Támogatóinknak köszönhetően díjmentesen látogatható, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit ezen az oldalon a Jelentkezés gombra kattintva lehet megtenni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 24. vasárnap
Salamon
42. hét
Október 24.
Az ENSZ világnapja
Október 24.
A magyar operett napja
Október 24.
Az origami világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 23. 19:19