19 °C Budapest
Új helyszínen rendezik a LAKÁS 2018 Kiállítást a hétvégén

Új helyszínen rendezik a LAKÁS 2018 Kiállítást a hétvégén

2018. október 10. 13:30

Új helyszínen, a Hungexpón rendezik meg az őszi LAKÁS 2018 Kiállítást - tájékoztattak a szervezők.

"Az őszi LAKÁS 2018 kiállítást úgy szerveztük, hogy sok olyan ingatlant találjanak az érdeklődők, amit még az alacsonyabb áfatartalommal lehet megvásárolni. A választék bőséges, bár rohamosan fogy - a kiállításon azonban a legfontosabb fejlesztők lesznek jelen, akik igyekeznek garantálni a legkésőbb 2019 év végi átadást" - mondta el Hegedűs Katalin, a Portfolio Csoport Rendezvényigazgatója.

A Lakás 2018 főszervezője hozzátette: a kiállítók visszajelzéseiből arra lehet számítani, hogy a közel 21 százalékos drágulás komoly hatást fog gyakorolni a 2020 januárja után kifizetett új lakások részleteire.

A vásárlóknak tehát alaposan át kell gondolni a döntéseiket, hiszen nagyon nem mindegy, hogy 5 százalékos vagy 27 szézalékos áfával vesznek meg egy új ingatlant.

A kiállításon a legnagyobb fejlesztők legújabb projektjeikkel lesznek jelen: 2019-es átadással számol például a Cordia a Young City első két ütemével és a Sasad Resort Hill-lel és Sun-nal, a Metrodom a Metrodom Parkkal és Panorámával, vagy az OTP Csoport a Tetris Házzal és a Somfa ligettel. De olyan fejlesztők, mint a Biggeorge Property, az ARB Invest, a Property Market, vagy a SISKIN is kiállítanak olyan projektekkel, amiket jövőre át fognak adni.


A rendezvény október 12-én, 13-án és 14-én 10 órától várja a látogatókat a Hungexpo F pavilonjában, a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött (ezt az esemény hivatalos honlapján lehet megtenni). A LAKÁS 2018 társrendezvénye az OTTHONDesign Ősz lakberendezési kiállítás.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?