0 °C Budapest

Telekomos vagy? Hamarosan drágábban telefonálhatsz

2015. május 1. 17:35

A Magyar Telekom közzétette honlapján a 2015. július 1-jétől életbe lépő díjemeléseket, érdemes megnézni, kinek mennyivel nőnek a tarifái.

Átfogó, szinte minden szolgáltatási csomagot érintő díjemelés jön a Magyar Telekom ügyfelei számára, a havidíjas és a dominós tarifák és egyes ügyintézési díjak is emelkednek. Ahogyan írják, a Magyar Telekom 2015. július 1-jei hatállyal módosítja az egyéni előfizetők részére nyújtott mobil szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételeiben (ÁSZF) meghatározott egyes díjakat. A módosítások az egyedi előfizetői szerződésre is kiterjedő hatályúak.

A havidíjas csomagoknál kb. 200 forinttal drágul az előfizetési díj, a mobilinternetes díjak nagyjából 100 forinttal emelkednek, a perc- és sms díjak pedig 2-4 forinttal emelkednek. A kártyás (dominós) díjak hasonló mértékben emelkednek.

Az ügyintézés is drágul, ha nem online vagy önkiszolgáló telefonos rendszeren, hanem egy telekom üzletben vagy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül intézzük az ügyeket (pl. számlacsomag módosítása 1000 helyett 2000 forint, telefonon 700 forint helyett 1500 forint).

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 8. szerda
Aranka
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?