11 °C Budapest

Hiánycikk a lakás? Ne maradj le a legjobbakról!

2015. április 3. 18:00

Mára kezd egyre nyilvánvalóbbá válni, hogy hosszú évek mélyrepülése után beindult a lakáspiac. Egyre többen vesznek már lakást, de még többen vannak azok, akik közvetlenül a nagy döntés előtt állnak. Hol vannak új építésű lakások? Kitől vegyek fel hitelt? Melyik ügynökség tud nekem a legtöbbet segíteni álmaim lakásának a megtalálásában? A Portfolio hiánypótló lakossági rendezvénye ezekre a kérdésekre ad választ.

Május 15-e és 17-e között a Portfolio egyedülálló lakossági rendezvénnyel szolgálja ki a lakásvásárlás előtt állókat a Millenárison. A LAKAS 2015 olyan lakossági kiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd. Új és használt lakások, telkek, projektek, hitel, biztosítás, felújítás - minden egy helyen.

Hosszú évek lakáspiaci pangása után végre minden adott ahhoz, hogy beinduljon a lakáspiac fellendülése: alacsony lakásárak, olcsó hitel, javuló gazdasági kilátások. A kiállítással célunk, hogy a rendezvényre látogató tudatos lakásvásárlókkal megismertessük az új lakásprojekteket, és egy tető alá hozzuk a lakásközvetítő hálózatokat, a bankokat, a lakástakarék-pénztárakat, a biztosítókat és szolgáltatókat.

ALAKÁS 2015 az ország legnagyobb lakásvásárlással foglalkozó rendezvénye kíván lenni. Látogatóként várjuk majd a Millenárisra azokat, akik új vagy használt lakást akarnak venni vagy eladni, lakást akarnak bérelni vagy bérbe adni, hitel felvételén gondolkoznak, felújítani, modernizálni szeretnének, komplett szolgáltatást és teljes körű tájékoztatást szeretnének kapni a lakásvétel vagy eladás menetéről.

A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett várjuk azokat is, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakás eladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán. Számukra kiállítóink kínálata mellett tapasztalt szakemberek előadásaival, panelbeszélgetéseivel készülünk az ingatlan-és a hitelezési piac aktuális témáiban.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A kiállításon többek között az FHB Bank, az FHB Ingatlan, a Duna House, a Fundamenta, az Erste Ingatlan, a CIB Bank, a Balla Ingatlan, a Central Home, a City Cartel, a Smart Ingatlan, a CDC Ingatlan, a Családi Ingatlan Centrum, az OTP Ingatlanpont, az E.ON, a Lotus House Ingatlaniroda, a Sopron Bank, a Dominium Ingatlan és a Saint Gobain ajánlataival találkozhatnak az érdeklődők. A kiállítás és vásár szakmai partnere az Otthontérkép. A rendezvény díjmentesen látogatható.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm