1 °C Budapest

Eladó a legendás magyar üzletember luxuslakása

Pénzcentrum
2012. október 27. 17:00

Közel 30 millió dollárért hirdették meg Soros György lányának, Andrea Soros Colombelnek Greenwich Village-i luxuslakását, amit még 2006-ban 11,5 millió dollárért vásárolt - írja a The Real Deal.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Friss: az Ötöslottó nyerőszámai a 43. héten - KATTINTS!

A magyar származású milliárdos Soros György lánya, Andrea Soros Colombel piacra dobta Manhattan Greenwich Village negyedében található luxuslakását. A 29,5 millió dollárért (mintegy 6,5 milliárd forint) kínált ingatlan a 10 West 10th Street szám alatt található.


Andrea Soros Colombel 2006-ban, vagyis még bőven a válság előtt 11,5 millió dollárért vásárolta a nyilvános adatok szerint az ingatlant, így, amennyiben sikerül a meghirdetett áron túladnia rajta, komoly haszonra tehet szert. Az ügylet továbbá bizonyíthatja azt is, hogy a globális válság, ami az USA-ban is elsősorban a lakásárakat sújtotta bizonyos rétegeket és az általuk keresett ingatlanokat teljes mértékben elkerülte.


A négyszintes épület eredetileg 1844-ben épült. Található benne 7 hálószoba, 7 fürdőszoba, lift, és minden egyéb ami egy ilyen luxuslakás elengedhetetlen kelléke a 21. században.


Andrea Soros Colombel azt a Trace Foundationt irányítja, melyet még 1993-ban ő alapított, hogy segítse a kulturális értékek megőrzését és terjedését Kínában. Ő Soros György második gyermeke a guru első házasságából.

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 5. vasárnap
Vilma
48. hét
December 5.
Advent (2.)
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 4. 19:20