1 °C Budapest

Eladó a legendás magyar üzletember luxuslakása

Pénzcentrum
2012. október 27. 17:00

Közel 30 millió dollárért hirdették meg Soros György lányának, Andrea Soros Colombelnek Greenwich Village-i luxuslakását, amit még 2006-ban 11,5 millió dollárért vásárolt - írja a The Real Deal.

Friss: az Ötöslottó nyerőszámai a 43. héten - KATTINTS!

A magyar származású milliárdos Soros György lánya, Andrea Soros Colombel piacra dobta Manhattan Greenwich Village negyedében található luxuslakását. A 29,5 millió dollárért (mintegy 6,5 milliárd forint) kínált ingatlan a 10 West 10th Street szám alatt található.


Andrea Soros Colombel 2006-ban, vagyis még bőven a válság előtt 11,5 millió dollárért vásárolta a nyilvános adatok szerint az ingatlant, így, amennyiben sikerül a meghirdetett áron túladnia rajta, komoly haszonra tehet szert. Az ügylet továbbá bizonyíthatja azt is, hogy a globális válság, ami az USA-ban is elsősorban a lakásárakat sújtotta bizonyos rétegeket és az általuk keresett ingatlanokat teljes mértékben elkerülte.


A négyszintes épület eredetileg 1844-ben épült. Található benne 7 hálószoba, 7 fürdőszoba, lift, és minden egyéb ami egy ilyen luxuslakás elengedhetetlen kelléke a 21. században.


Andrea Soros Colombel azt a Trace Foundationt irányítja, melyet még 1993-ban ő alapított, hogy segítse a kulturális értékek megőrzését és terjedését Kínában. Ő Soros György második gyermeke a guru első házasságából.

 

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?