Elindult a Tesco legújabb akciója

2010. október 4. 12:03

A Tesco-Global Áruházak Zrt. kiemelt figyelmet fordít a szelektív hulladékgyűjtésre, ezért az áruházlánc idén már másodszor indít kampányt PET-palackok és alumíniumdobozok visszagyűjtésére.

A 2010. szeptember 24. és 2011. február 11. között megrendezésre kerülő akció során a vásárlók gyűjtőzsákokat és örökzöld táskát kapnak garantált ajándékként, és részt vehetnek a 150 ezer forintos vásárlási utalványokért folyó versenyben is.

A Tesco működése során különösen nagy figyelmet fordít a szelektív hulladékgyűjtési folyamatokra, ezért az áruházlánc idén már másodszor indít kampányt PET-palackok és alumíniumdobozok visszagyűjtésére. 2010. szeptember 24. és 2011. február 11. között országszerte több mint 110 hipermarketben nagyszabású nyereményakció is motiválja a Tesco vásárlóit a PET-palackok és alumíniumdobozok visszagyűjtésére.

Az a vásárló, aki visszavisz a Tesco áruházakba 20 darab PET-palackot vagy 20 darab alumíniumdobozt, egy Tesco PET (kék) vagy egy Tesco ALU (zöld) gyűjtőzsákot kap ajándékba az üvegvisszaváltóban vagy a vevőszolgálati pultnál. A strapabíró gyűjtőzsákok elhasználódás esetén mindenkor díjmentesen újra cserélhetők lesznek a Tesco hipermarketekben.

Egy matricát kapnak azok a vásárlók, akik a palackgyűjtő zsákban visszahoznak 20 darab PET-palackot vagy 20 darab alumíniumdobozt. A vásárlóknak a matricákat egy gyűjtőfüzetbe kell beragasztaniuk, ami az üvegvisszaváltó helyiségekben és a vevőszolgálati pultoknál szerezhető be, vagy letölthető a www.zoldtesco.hu weboldalról.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Azok a vásárlók, akik összegyűjtenek 5 db matricát, egy Tesco örökzöld táskát kapnak ajándékba. A garantált ajándékokat az üvegvisszaváltóban és a vevőszolgálati pultnál lehet átvenni a betelt kuponfüzeten lévő vonalkód ellenében. A kitöltött és február 18-ig visszaküldött kuponfüzetek sorsoláson vesznek részt, ahol 5 x 150 ezer forintos vásárlási utalvány kerül kisorsolásra.

EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 8. 19:18