29 °C Budapest

Címke: üvegvisszaváltó (9 cikk)

Pénzcentrum | 2011. július 15. 04:44

Újabb szuperbolt nyílik Magyarországon

Szegeden nyitja második magyarországi Extra áruházát a Tesco: az üzletlánc szándéka szerint a választék és az áruházi környezet is extra minőségű lesz - és persze az önkiszolgáló kasszák sem hiányoznak majd.

Pénzcentrum | 2011. május 7. 07:25

Itt a Tesco legújabb akciója: ajándékok a vásárlóknak

Kampányt indít a Tesco a PET-palackok és alumíniumdobozok visszagyűjtésére. A 2011. május 06. és október 31. között megrendezésre kerülő akció során a visszagyűjtött hulladékért cserébe a vásárlók örökzöld táskát, Clubkártya pontokat vagy ásványvizet kaphatnak ajándékba.

Pénzcentrum | 2010. október 26. 18:02

Gyűjtőpontok a SPAR-üzletekben

A SPAR Csoport már több hatékony hulladékkezelési megoldást vezetett be az elmúlt években. Az üzletlánc az ország összes INTERSPAR áruházában gyűjtőpontokat helyezett el, amelyekkel lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy ott kulturált keretek között, szelektálva leadhassák az elektronikai hulladékokat.

Pénzcentrum | 2010. október 4. 12:03

Elindult a Tesco legújabb akciója

A Tesco-Global Áruházak Zrt. kiemelt figyelmet fordít a szelektív hulladékgyűjtésre, ezért az áruházlánc idén már másodszor indít kampányt PET-palackok és alumíniumdobozok visszagyűjtésére.

Pénzcentrum | 2010. augusztus 5. 14:48

Fotók: Nyit a Tesco Extra! Ilyen még nem volt Magyarországon

Tesco Extra áruházzá alakul a Fogarasi úton lévő hipermarket, hogy a vásárlók igényeit egy új, modern környezetben elégíthesse ki. A Tesco arra törekszik, hogy az újonnan átalakított áruházában a választék, a szolgáltatások sokszínűsége, az áruházi környezet, a személyzet felkészültsége és a kiszolgálás is extra minőségű legyen. Az újranyitást az áruház nagyszabású programmal ünnepli meg.