27 °C Budapest

Átadták Az év akadálymentes épülete díjat

MTI
2010. április 21. 14:02

A Veszprém Megyei Földhivatal nyerte el Az év akadálymentes épülete 2009 építészeti nívódíjat, a 1,5 millió forintos fődíjat szerdán adták át Budapesten.

A Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium Építésügyi és Építészeti Főosztálya az elismeréssel olyan épületeket díjaz, melyek belső kivitelezésükben a mozgásban és tájékozódásban korlátozottak helyzetét javítják.

A díjazásban egyebek között a Taksonyi Óvoda és Szociális Szolgáltató Központ, valamint a Rétsági Polgármesteri Hivatal részesült, amelyek egyenként 500 ezer forintnyi pénzjutalmat kaptak.

A pályázatokat a VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. bonyolította le.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?