21 °C Budapest

Százmilliókat bukik házán a szebb napokat is megélt popdíva (fotók)

Pénzcentrum
2010. március 21. 14:32

Nagyon úgy fest, hogy egy millió dollárt is bőven meghaladó veszteséggel fog kiszállni Beverly Hills-i házából a 28 éves világsztár, Britney Spears.

A házat még az ingatlanpiaci válság előtt, 2007 januárjában vásárolta a híresség. A telekért és a rajta fekvő öt hálószobás házért, akkor 6,75 millió dollárt adott a több világslágert is jegyző amerikai popdíva - írja a luxist.com.


A 687 négyzetméter lakóterületű ingatlant először 7,9 millió dollárért hirdette meg Britney, majd miután nem kelt el tavaly júniusban újra piacra dobta, de akkor már csupán 6,499 millió dolláros áron. Az ingatlan azonban ezen az áron (kb. 1,235 milliárd forintért) sem sikerült túladni, és az elmúlt napokban újra feltűnt a piacon, ezúttal még egy millióval olcsóbban "mindössze" 5,495 millió dolláros irányáron.


Bár az ingatlan - melyben a hálókon kívül külön iroda, dupla belmagasságú nappali és cselédszoba is található - most már jelentősen alacsonyabb áron keresi új gazdáját, azonban korántsem biztos, hogy ennyiért meg is fogja találni. Egyrészt azért, mert a vásárláskor maga Britney is lealkudott egy csekély félmillió dollárt az akkori árából. Másrészt pedig azért, mert a szépség időközben a bútorok többségét elvitte az épületből.

Egyes szobák szinte konganak az ürességtől - Fotók: luxist.com


Bárhogy is alakul, az már biztosnak látszik, hogy a 2007-es vételi árához képest 1,255 millió dollárt bukni fog a popsztár. Ez a veszteség azonban nem valószínű, hogy megrengeti az énekesnő egzisztenciáját. Erre abból lehet következtetni, hogy a Forbes magazin 2007-ben még mintegy 100 millió dolláros (nagyjából 19 milliárd forintos) vagyonával felvette Britneyt a 20 leggazdagabb szórakoztatóiparban dolgozó nőt felvonultató listájára.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem