23 °C Budapest

Kijózanító pofon! Észhez tér-e a botrányceleb?

2010. április 6. 16:58

Mámoros állapotba került a botrányairól elhíresült Amy Winehouse, amikor arra gondolt, hogy hamarosan beköltözhet az új ötszobás álomotthonába. Majdnem észhez tért azonban, amikor a felújítást végző cég képviselője közölte vele a költségvetés végösszegét.

Jó ideig eltarthat még, mire az énekesnő átveheti a teljesen felújított házát, mivel a kivitelezés idejére és összegére vonatkozó előzetes kalkulációk tévesnek bizonyultak. Winehouse abban bízott, hogy rövidesen beköltözhet, de a munkálatok során előre nem várt nehézségek merültek fel.

A munkálatok megkezdését követően megállapították, hogy a ház sokkal rosszabb állapotban van, ezért a projekt sokkal nagyobb és költségesebb lesz, mint azt előzetesen gondolták. Az eredeti költségvetés napról-napra dagad az újabb és egyre nagyobb számláktól.


Amy Winehouse (Forrás: Sun magazin)

A kivitelező szerint a házat gyakorlatilag az alapoktól a tetőig teljesen fel kell újítani ahhoz, hogy az énekesnő elképzeléseinek megfelelően tudják átadni a munkát, ez viszont további költségekkel jár. A büdzsével óvatosan kell bánni, van egy határ, amit az énekesnő nem szeretne átlépni.

A rossz nyelvek szerint az énekesnőnek megfájdul a feje, hacsak rágondol a felújításra, pedig a világszerte eladott több millió lemeznek köszönhetően nem lehetnek anyagi gondjai.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Igaz, hogy a költségek folyamatosan emelkednek, de eközben Amy egy olyan szállodai szobába múlatja az időt, ahol egyetlen éjszakáért 7 ezer fontot kell fizetni.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?