24 °C Budapest

Háromszoros áron válna meg csodaházától Julianne Moore!

2010. február 20. 11:02

Julianne Moore 2003-ban vette meg 3,5 millió dollárért a több lakásra osztott XIX. századi házat, hogy aztán újra eggyé varázsolja az egészet. Most csaknem 12 millióért árusítja, igaz, nem biztos, hogy el is tudja adni.

Julianne Moore, aki legutóbb Tom Ford filmjében, az Egy egyedülálló férfiben alakított szenzációsat, New York Greenwich Village negyedében találta meg álmai házát, amelyet már legalább egy évtizede keresett. Pedig az antik görög hagyományokat felelevenítő házban nem lehetett könnyű meglátni az értékeket. A 1839-ben egy kereskedő által építtetett házat kisebb lakásokra osztották fel, ráadásul a víz is megrongálta.

Ennek ellenére Julianne Moore azonnal beleszeretett. A házba szerencsére maradtak épen maradt részek, így a fa hajópadló, a lépcsőház és a folyosók. A színésznő vágyainak megfelelően az épületet úgy újították fel, hogy a lehető legjobban megmaradjon a ház diszkrét bája, így a például a lépcsők továbbra is recsegnek és az egész épület egy centivel finoman oldalra dől.

A fagerendás-kandallós konyhát kibővítették, hogy az étkező is elférjen benne. A központi asztal burkolata Carrara-i márvány.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


Az egyik hálószobát Julianna Moore saját luxusfürdőszobájává alakították, melynek nagy részét a hatalmas márványfürdőkád foglalja el.

A sztár alig 6 év után, tavaly nyár végén 11 995 000 dollárért meghirdette a házat, ám úgy tűnik, a válságban még egy ilyen jól sikerült lakásfelújítás sem vonzza a vevőket, hiszen fél éve nem akad rá vevő.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?