Szenzáció! Itthon is nézhetjük 3D-ben a meccseket!

2010. február 3. 11:17

Előfizetési díj nélkül is HD-ben nézhetjük a jövő héten kezdődő Téli Olimpiát -jelentette be az Antenna Hungária. A nyári foci VB meccseit már akár 3D-ben is nézhetjük.

December végén a magyar háztartások 4,4 százaléka rendelkezett az Antenna Hungária (AH) Zrt. MindigTv szolgáltatásának vételére alkalmas eszközzel. A földfelszíni platformot használó háztartásokkal összehasonlítva fenti arány még kedvezőbb, 19,7 százalék.

A Magyar Honvédség engedélyezte az érvényben lévő budapesti teljesítménykorlátozás részleges eltörlését, ezáltal sokkal kedvezőbb vételi lehetőségek biztosíthatók a Budapesten és környékén élők számára. Az Antenna Hungária Csoport folytatja a digitális hálózat kiépítését, 4 új digitális telephely elindításával a lakossági lefedettség az év végére 95 százalékra emelkedik.

Az Antenna Hungária decemberi kampányában két további csatornát adott egy évre ajándékba MinDig TV matricás dekóder vásárlása esetén. A kampány sikerét mutatja, hogy a dekódereladás decemberben az előző hónaphoz képest 91 százalékkal emelkedett, megelőzve az értékesített DVB-T MPEG-4 integrált televíziókészülékek bővülésének ütemét.

"Az értékesített DVB-T MPEG-4 kompatibilis készülékek száma az elmúlt hónapok során a szeptemberben elindított kommunikációs kampány és a csökkenő árak hatására megháromszorozódott. Az elmúlt évben a DVB-T MPEG-4 vevőkészülékek tekintetében több mint 50 százalékos áresés következett be. Hat hónappal a programkínálat jelentős bővítését követően az előfizetési díj nélküli digitális platform egyedül decemberben több tízezer új felhasználót vonzott. Az eredmény magáért beszél, különösen annak fényében, hogy az NHH legutóbbi televíziós gyorsjelentése alapján novemberben az előfizetéses szolgáltatásokat igénybe vevők száma csaknem tízezerrel csökkent. Biztos vagyok benne, hogy az első sikeres évet követően 2010 során is folytatódik a szabadon fogható MinDig TV szolgáltatás népszerűségének jelentős emelkedése. A folyamatot a lapos képernyős televíziók forgalmazói is támogatják, hiszen már alig lehet olyan LCD vagy plazma-televíziót kapni Magyarországon, melyben ne lenne megtalálható a MinDig TV szolgáltatás vételéhez szükséges DVB-T MPEG-4 tuner" - hangsúlyozta Jean-Francois Fenech, az AH vezérigazgatója.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A promóciót illetően elindult az új 'Téli Olimpia' kampány, mely előfizetési díj nélkül kínálja a Téli Olimpia HD felbontású közvetítéseit. Ezen felül februárban a Credigen Bankkal együttműködésben 0%-os THM hitelkonstrukcióban kapható a TechniSat MinDig TV matricás HDT4 típusú dekódere a Media Markt üzleteiben.

A cég idén is folytatja a tavaly év végi hajrában jól vizsgázott promóciós kampányt, a társaság elsősorban az év kiemelkedő sporteseményeire koncentrál. A Napi Gazdaság szerint a vancouveri téli olimpia apropóján indított kampányt követően a nyári labdarúgó-vb mérkőzései lesznek az első, Magyarországon is 3D-ben közvetített adások.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25